Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Live Streaming: Το βάπτισμα του πυρός για την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος στη Superleague 2020/21. Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη ενός ακόμη πρωταθλήματος. Στόχος του να τερματίσει εντός της πρώτης τριάδας, κάτι που θα τον επαναφέρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην Τρίπολη τον Αστέρα (13/9, 20:30) στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας δε θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV», αφού πρόκειται για εκτός έδρας αναμέτρηση..

Η πρεμιέρα του Τριφυλλιού στη φετινή Superleague θα μεταδοθεί ζωντανά από τη NOVA. Συγκεκριμένα το Novasports1HD θα δείξει

Παναθηναϊκός – Λαμία 0-1

Κακός Παναθηναϊκός στο φιλικό ενάντια στη Λαμία. Έδειχνε μια ομάδα χωρίς ιδέες, με έλλειψη καθαρού μυαλού. Είχε φλύαρα την κατοχή της μπάλας, δίχως ωστόσο να μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό. Αργές κινήσεις, αργά παιξίματα και λάθη κυρίως από το κέντρο της ομάδας.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτέλεσε μια ιδιαίτερα ευχάριστη νότα. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μας πέρασε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο. Έβγαλε πάθος κι ενέργεια και ήταν αναμφίβολα… όαση. Ένας «κούκος», όμως, δε φέρνει την άνοιξη. Το τελικό 0-1 γράφτηκε πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, με πέναλτι.

Στοίχημα στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Λίγο ότι πρόκειται για φιλικό, λίγο ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ ο ΠΑΟΚ εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, το ματς προσεγγίζεται από τους μπουκ με πολύ μεγάλη προσοχή. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και ο… χαρακτήρας ντέρμπι που έχει ένα τέτοιο ματς.

Ως οριακό αουτσάιντερ προσφέρεται το «Τριφύλλι», με τον ΠΑΟΚ να αποτελεί το φαβορί στην αναμέτρηση – βάσει αποδόσεων. Πιθανότερο σενάριο θεωρείται από τις στοιχηματικές το να σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες. Εντύπωση, όμως, προκαλεί το γεγονός ότι το Over 2,5 γκολ δίνεται σε απόδοση αουτσάιντερ. Βλέπουν, άραγε, κάτι σε ακριβές σκορ 1-1; (Δείτε τις αποδόσεις)

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Live Streaming | Πώς θα δείτε το παιχνίδι:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News