ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ο Αστέρας για την έκπληξη και ο Ολυμπιακός για το καθήκον…

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός κοντράρονται στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» σε παιχνίδι για την 8η ημέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (9/5, 17.15).

Asteras Tripolis – Olympiakos Live Streaming

Μπορεί ο Αστέρας να μπήκε με μειονέκτημα στα πλέι οφ, μπορεί να μην έχει κάνει νίκη, να μην διεκδίκησε καν ευρωπαϊκή θέση, όμως έχει κάνει βαθμολογική «ζημιά» σχεδόν σε όλους τους αντίπαλους του.

Αυτό προσδοκά να καταφέρει η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς και κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας επέστρεψε από την Λεωφόρο με το 2-2 μετά από πραγματικό ντέρμπι με τους πράσινους.  Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως ήττα για τον Αστέρα. Συνολικά οι Αρκάδες έχουν υποδεχθεί Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη στην Τρίπολη και έφεραν ισοπαλίες με όλους! Η ισοπαλία στο παιχνίδι Αστέρας-Ολυμπιακός δίνεται στο 3.45.Παναθηναϊκός Νέα

Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα Playoffs. Το είχαμε θέσει στόχο εξ αρχής. Είπαμε ότι θα έρθουμε να το ευχαριστηθούμε και αυτό κάνουμε. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που όταν παίζει με μεγάλες ομάδες, υποφέρεις και πρέπει να αμυνθείς. Αλλά σίγουρα είναι ευχάριστο το ότι μπαίνουν νέα παιδιά. Όπως ο Χριστόπουλος, ο Αλί Μπαμπά, ο Τζίμας. Είναι πολύ όμορφο να μπουν κι αυτοί στην ομάδα κι αργότερα να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Αυτά δήλωσε ο Κώτσιρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός από τη δική του πλευρά εκμεταλλεύεται τα τελευταία παιχνίδια κάνοντας μερικό ροτέισον. Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που κατακτήθηκε και μαθηματικά ο τίτλος ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει σε κάθε παιχνίδι ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ιδιαίτερα.

Αυτό δεν έχει κοστίσει ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό, που μεγάλωσε τη διαφορά στα πλεί οφ και έκανε μόνο μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Προέρχεται από την ισοπαλία στο «Κλ. Βικελίδης» όπου ο Φορτούνης ήρθε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1.  Η νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με προβάδισμα στο σκορ από το ημίχρονο δίνει 2.80.

Η προϊστορία είναι ξεκάθαρα υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος μετράει 7 συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Αστέρα, ανεξαρτήτου έδρας. Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/QHsM6U0Y

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News