ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Asteras Tripolis - Olympiacos

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακoς Live streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Ο Αστέρας σκοπεύει να βάλει δύσκολα στο Ολυμπιακό την Κυριακή (16.00) στην Τρίπολη στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Asteras Tripolis – Olympiacos Live Streaming

Οι Αρκάδες αναζητούν το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. Αναμφισβήτητα το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο κρίνεται απέναντι στους πρωταθλητές. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την γκέλα της πρεμιέρας, έχουν απαντήσει με δύο σερί νίκες απέναντι σε Λαμία και Απόλλωνα. Στόχος τους είναι να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αστέρας την Τετάρτη «κόλλησε» στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Πλέον μετράει δύο λευκές ισοπαλίες σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Το αρνητικό για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είναι ότι ακόμη δεν έχει πετύχει γκολ. «Δεν έχουμε συγκέντρωση και τύχη στην τελική προσπάθεια, όμως το σημαντικότερο είναι ότι παράγουμε φάσεις. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε και θα έρθει και το γκολ. Η ομάδα μας έχει βάθος στο ρόστερ της», δήλωσε ο Ράσταβατς μετά την ισοπαλία στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός μέσα στην Τρίπολη θα έχει το μυαλό του και στο ερχόμενο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ με την Φενερμπαχτσέ. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να διαχειριστεί τους παίκτες του με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες έχουν διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.super league Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Το πλεονέκτημα για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ότι πλέον βλέπει και τους Κουντέ, Μασούρα, Τικίνιο να ανεβάζουν στροφές. «Δεν είχα αμφιβολίες ότι θα μας βοηθήσουν και άλλοι παίκτες και παράλληλα θα βελτιωθούμε. Αποφασίσαμε να προστατεύσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές μας.

Είδαμε τον Τικίνιο να σκοράρει, τον Μασούρα να κάνει καταπληκτική εμφάνιση και τον Κουντέ να παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση. Βλέπουμε την αυτοπεποίθηση που κερδίζει σιγά σιγά η ομάδα», τόνισε ο Μαρτίνς μετά την εύκολη επικράτηση με 4-1 την Τετάρτη με τον Απόλλωνα στο Φάληρο.

Η παράδοση την τελευταία 3ετία αποτυπώνει την κυριαρχία του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα. Οι Πειραιώτες μέσα στην Τρίπολη μετράνε 3 νίκες και μία ισοπαλία (0-0) και οι επιτυχίες τους ήταν εύκολες και με μηδέν παθητικό (4-0, 5-0, 2-0). Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/DHpBD0nL

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News