Αστερας Τριπολης - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/9)

Αστερας Τριπολης-Αρης Live Streaming (11/9)

Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming | Asteras Tripolis – Aris Live Streaming: Σε μία αρκετά δύσκολη έδρα δοκιμάζεται την Κυριακή (11/09, 21:30) ο Άρης, που φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, οπότε το μοναδικό αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο.

Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λαμία (0-0). Οι Αρκάδες είχαν και καλές αλλά και κακές στιγμές. Δέχθηκαν αρκετές φάσεις από τους γηπεδούχους, αλλά απείλησαν και την εστία του Σαράνοφ. Ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και έμειναν στο 0-0. Αυτή ήταν η δεύτερη λευκή ισοπαλία μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό, αλλά και το 3-3 με τον Βόλο στην πρεμιέρα.

Ο Αστέρας ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη και το παιχνίδι είναι άκρως σημαντικό. Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Άρη, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η νοοτροπία της ομάδας όμως είναι ότι μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Ετσι θα μπούμε και στο ματς της Κυριακής. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Με ομαδική δουλειά και τις οδηγίες του προπονητή μας. Ελπίζω να εφαρμόσουμε το πλάνο αυτή τη φορά στο 100%».

Ο Αλαν Πάρντιου ο εκτελκτός της «κίτρινης» διοίκησης

Ο Άρης από την πλευρά του προέρχεται επίσης από ισοπαλία, επίσης με 0-0, αλλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι με το «Δικέφαλο του Βορρά», είχαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Γκρέι στο 53’.

Παράλληλα, η διοίκηση έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 61χρονο Άγγλο προπονητή, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα από την επόμενη εβδομάδα, για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Έτσι στον πάγκο του Άρη για τον αγώνα στην Τρίπολη θα καθίσει εκ νέου ο Τόλης Τερζής.

Οι «κίτρινοι» πήραν πέρυσι τη νίκη με 2-0 μέσα στην Τρίπολη και με αυτό το αποτέλεσμα ως οδηγό ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν στις νίκες. Ο Άρης νίκησε στην πρεμιέρα εντός τον Λεβαδειακό κι έκτοτε έχει μία ήττα από τον Παναιτωλικό και μία ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Δεδομένη είναι η απουσία του Νταμπό, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ.Super League Ελλάδα Live Streaming

Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming: Θερμός ο Καρυπίδης για Πάρντιου

Ο Άλαν Πάρντιου είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη για το τιμόνι των «κιτρινόμαυρων». Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φρόντισε να διαμηνύσει στον Άγγλο τεχνικό ότι τον πιστεύει για να πάρει και να αναδείξει το 100% από την ομάδα. Ήδη όμως φροντίζει να λάβει γνώση των όσων γίνονται στην ομάδα, ότι αφορά την πορεία της. Τον τρόπο παιχνιδιού και το ρόστερ της ώστε να είναι κατάλληλα κατατοπισμένος, με το που φτάσει στη Θεσσαλονίκη και «πιάσει» δουλειά.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να κλείσει το «deal», ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» του εξέφρασε την πίστη του. Και τόνισε στον Πάρντιου, ότι θεωρεί ότι μπορεί να πάρει το καλύτερο από το ρόστερ της ομάδας. «Σε πιστεύουμε πολύ, πιστεύουμε ότι μπορείς να πάρεις το 100% από το ρόστερ της ομάδας. Το οποίο μέχρι στιγμής για διάφορους λόγους δεν έχει βγάλει τις πραγματικές του δυνατότητες».Αρης Live Streaming

Πρόστιμα από αθλητικό δικαστή σε τέσσερις ΠΑΕ της Super League

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη για τη συμπεριφορά των οπαδών τους την 3η αγωνιστική. Να βάλουν το χέρι στην τσέπη καλούνται τέσσερις ΠΑΕ της Super League, που τιμωρήθηκαν με πρόστιμα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας. Φυσικά, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους την 3η αγωνιστική.

Στον Ολυμπιακό συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Για τον Παναθηναϊκό 5.500, στην ΑΕΚ 6.500 και στον Άρη 14.000 ευρώ. Αντίθετα, απαλλάχθηκαν Βόλος, Ατρόμητος και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός.

Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming: Έγινε θέμα στην «Sun»

Μία νέα «οδύσσεια» ξεκινά για τον Άλαν Πάρντιου, όπως αναφέρει η βρετανική «The Sun». Παρομοιάζοντας τη νέα συμφωνία του Άγγλου τεχνικού με τους «κιτρινόμαυρους», με το ελληνικό έπος.

«ΝΕΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ. Ο Άλαν Πάρντιου, 61 ετών, πρόκειται να οριστεί το αφεντικό της ελληνικής ομάδας Άρης. Μετά την ταραχώδη θητεία 34 ημερών στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας», αναφέρει η «Sun».

«Ο Πάρντιου πέρασε 34 ημέρες στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έφυγε τον Ιούνιο. Αφού οι οπαδοί του συλλόγου φέρθηκαν ρατσιστικά στα μέλη της ομάδας. Πέταξαν μπανάνες σε ορισμένους από τους παίκτες. Μετά το περιστατικό, ο Πάρντιου είπε ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν απαράδεκτη και παραιτήθηκε από τον ρόλο του ως μάνατζερ. Καθώς δεν ήθελε να εκπροσωπήσει μια τέτοια βάση οπαδών», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Τελευταία στιγμή η ανακοίνωση της αποστολής

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, σήμερα στο Δασυγένειο και αύριο ο Απόστολος Τερζής θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» για τον αγώνα στην Τρίπολη . Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε επίσης ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (16 Σεπτεμβρίου). Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την πελοποννησιακή πόλη. Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο». Ασκήσεις τεχνικής στο πρώτο κομμάτι, τακτική και στατικές φάσεις στο δεύτερο.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή (16/09)».

Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming | Links:

shorturl.at/ejkMZ

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News