ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming:

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Χωρίς άγχος για τη νίκη…

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (12/5, 19:30).

Asteras Tripolis – AEK Live Streaming

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πηγαίνουν στην μεταξύ τους αναμέτρηση ΑΕΚ και Αστέρας. Αυτό καθώς οι Αρκάδες μετρούν τρία ματς δίχως ήττα στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ πήρε την Κυριακή τον «τελικό» Ευρώπης απέναντι στον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Αστέρας προέρχεται από ισοπαλίες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη και θέλει να σπάσει το ρόδι και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο παίρνοντας τη νίκη στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι. Η επικράτηση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην Ένωση δίνει 3.95.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα ήρθε η  σπουδαία νίκη στην Λεωφόρο και άλλαξε το κλίμα. Οι κιτρινόμαυροι μετά την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι απαλλαγμένοι από το άγχος, αλλά βλέπουν πλέον ως πολύ εφικτό στόχο να προσπεράσουν τον Άρη που έχει μόλις έναν βαθμό παραπάνω και να πάρουν την 3η θέση.

Το σενάριο να κάνει το «διπλό» η Ένωση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» έχει απόδοση 1.94.

Στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος η ΑΕΚ είχε περάσει νικηφόρα από την Αρκαδία επικρατώντας 1-2 του Αστέρα στην Τρίπολη. Live Streaming

Δηλώσεις Ράσταβατς:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία: “Κάθε καλό αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς και είναι καλό που το κάναμε απέναντι στους Πρωταθλητές”.

Για τα νέα παιχνίδια και το ματς: “Ναι, για εμάς το παιχνίδι στην αρχή ήταν λίγο αργό θέλαμε να βάλουμε λίγη ταχύτητα. Οι νεαροί παίκτες για εμάς είναι σημαντικοί”.

Για το τελικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία: “Η ιδέα μας είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Το σημερινό παιχνίδι δεν είναι ότι δεν ήταν δίκαιο αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να τελειώσει 0-0”.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/NxQzftFf

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News