Με την ίδια «δίψα» για το διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Με την ίδια «δίψα» για το διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τα «γούστα» που βγάζει εντός έδρας θέλει να βγάλει απόψε ο Παναθηναϊκός και στην Τρίπολη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη (23/10, 20:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Στόχος των «πράσινων» η πρώτη εκτός έδρας νίκης της τρέχουσας σεζόν. 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «πετάει» στη Λεωφόρο και είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να γίνεται παραγωγική και εκτός έδρας. Στόχος είναι το «Τριφύλλι» να αρχίσει από τον αποψινό αγώνα, μπαίνοντας σε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με ντέρμπι να έρχεται. 

Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ και Λούντκβιστ είναι εκτός. Η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Δηλώσεις Χουάνκαρ για εντός κι εκτός

«Απ ό,τι φαίνεται στην έδρα μας, με την συμπαράσταση των οπαδών μας, γινόμαστε πολύ δυνατοί. Εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε περισσότερες δυσκολίες, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Έχει μεγάλη σημασία.
Κάναμε πριν από δεκαπέντε μέρες το πρώτο βήμα με τον Ολυμπιακό και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την απόδοση. Στο γήπεδό μας, οι οπαδοί είναι ο 12ος παίκτης μας. Βλέπουμε την διαφορά και νιώθουμε την ενέργειά τους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News