«Αστεία... η πρόταση της Αλ Φατέχ - Δεν θα τον αφήσει ο Παναθηναϊκός» (vid)

«Αστεία... η πρόταση της Αλ Φατέχ - Δεν θα τον αφήσει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τα δεδομένα μετά και την πρόταση της Αλ Φατέχ για τον Φραν Βέλεθ.

Αναλυτικά:

«Πρόκειται για μια αστεία πρόταση για τον Βέλεθ από την Αλ Φατέχ. Είναι πρόταση… για γέλια. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσέφερε 200.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός την απέρριψε. Επίσης, δίνουν στον Βέλεθ για δυο χρόνια 2 εκατ. ευρώ. Έγινε αυτή πρόταση που απορρίφθηκε, ο παίκτης φαίνεται ότι θέλει να πάει, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει με αυτή την αστεία πρόταση.

Αυτά έχουν τελειώσει στον Παναθηναϊκό. Έχει γίνει επαφή για επέκταση με σημαντικές αυξήσεις αποδοχών για τα επόμενα τρία χρόνια από τις 300.000 που παίρνει τώρα ο Βέλεθ. Μέχρι στιγμής η πλευρά του ποδοσφαιριστή λέει ότι επιθυμεί να πάει στη Σαουδική Αραβία λόγω του υψηλού συμβολαίου, αλλά με αυτή την πρόταση ο Παναθηναϊκός ούτε καν συζητάει. Ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει σε πρόταση ανανέωσης και θα δούμε τι θα συμβεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News