Ασταμάτητη η Λοκομοτίβ

Ασταμάτητη η Λοκομοτίβ

Με πρωταγωνιστή τον Ράντολφ (28π., 13ριμπ., 5ασ.), η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα… εκτέλεσε και την Τσεντεβίτα (87-63), παραμένοντας μόνη στη 2η θέση του Ε’ ομίλου του Top 16 με 6-2. Στο 2-6 οι Κροάτες.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε με 87-63 την Τσεντεβίτα, σε ματς για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Αντονι Ράντολφ.

[ads2]

Οι Ρώσοι έκαναν εντυπωσιακή… εκκίνηση στην αναμέτρηση, έχοντας ένα γρήγορο σερί 11-3 στα πρώτα 3:30. Ο επιθετικός… οίστρος των Ρώσων συνεχίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε με το εξωπραγματικό 29-12 υπέρ της ομάδας του Μπαρτζώκα.

Η Τσεντεβίτα προσπάθησε στο δεύτερο να αντιδράσει. Έπρεπε να μπει στη… ροή του αγώνα για να διεκδικήσει τη νίκη που τόσο ήθελε. Εν τέλει με επιμέρους σκορ 15-21, μείωσε αισθητά τη διαφορά στο ημίχρονο (44-33).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Λοκομοτίβ πάτησε… γκάζι και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Έπαιξε πάλι εντυπωσιακή άμυνα, αφού δέχθηκε μόλις 13 πόντους. Παράλληλα, βρήκε αρκετές λύσεις επιθετικά, κάτι που… της έλειπε στη δεύτερη περίοδο. Πέτυχε 26 πόντους και στη λήξη της περιόδου ήταν μπροστά με 24 πόντους (70-46).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Τσεντεβίτα, όσο κι να ήθελε, με το πρόσωπο που έδειξε σχεδόν σσε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν θα μπορούσε καν να… αναζητήσει τη νίκη. Αν και ξεκίνησε λίγο καλύτερα, η “Λόκο” σοβαρεύτηκε γρήγορα, και πήρε… σβηστά τη νίκη με 87-63.

Δεκάλεπτα: 29-12, 44-33, 70-46, 87-63.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News