Άσε μας ρε Κοντονή!

Ο Κοντονής διόρισε πρόεδρο στο ΣΕΦ το Διευθυντή του από το στρατό

Δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάζουμε δεξιά και αριστερά για ποινή σκάνδαλο και ποινή βόμβα για ΠΑΟΚ! Το σωστό θα ήταν να γράφαμε για ποινή… χάδι στον «δικέφαλο του βορρά», ο οποίος πέρα από ευννοημένος σε άλλους τομείς (π.χ. διαιτησία) – μετά φυσικά από τον Ολυμπιακό – είδε τον υφυπουργό αθλητισμού να τον τιμωρεί σε… καλοκαιρινούς μήνες!

[ads2]

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός λόγω των επεισοδίων (;) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 21 Νοεμβρίου, υποχρεώθηκε να δώσει τρια ματς Πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε έξι Πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου (συνολικά εφτά) υποχρεώθηκε να αγωνιστεί χωρίς τη «φωνή» της θύρας 13!

Ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής τιμώρησε τους «πράσινους» στις 19 Ιανουαρίου και η ποινή είχε διάρκεια μέχρι τις 31 Μαΐου! Μέχρι το τέλος της κανονική περιόδου.

Συνολικά η Θύρα 13 δεν είχε οπαδούς για εφτά (Κοντονής) συν τέσσερα ματς (κεκλεισμένων). Άρα έντεκα!!!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου! Άρα σε επίπεδο Πρωταθλήματος μιλάμε για την… 9η αγωνιστική, άρα τέσσερα ή πέντε ματς Πρωταθλήματος…

O Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς τη 13 για εφτά ματς, δίχως να υπολογίζει ότι οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με τέσσερα ματς κελεισμένων των θυρών και ο ΠΑΟΚ για χειρότερα επεισόδια με τρεις!

Όμως και σε επίπεδο Κυπέλλου το πολύ πολύ η Θύρα 4 να μείνει κλειστεί για ένα ματς (στην πρώτη φάση), που εάν τύχει να είναι και εκτός έδρας, τη γλίτωσε και σε αυτό…

Έτσι συνολικά η Θύρα 4 δεν θα έχει οπαδούς για 4 ή 6 (Κοντονής) συν τρία ματς (κεκλεισμένων). Άρα από εφτά μέχρι εννέα στη χειρότερη περίπτωση!!!

Άρα οι δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ που διέκοψαν ένα ματς, με το έτσι θέλω, θα τιμωρηθούν με ποινή χάδι, ενώ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που στο σύνολό τους περίμεναν επί 2 ώρες τον κύριο Παππά να αποφασίζει (όντως δύο ανεγκέφαλοι έριξαν δύο φωτοβολίδες) τιμωρήθηκαν με σαφώς βαρύτερη τιμωρία.

Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News