Άσχημα τα νέα με Τελάντερ

Άσχημα τα νέα με Τελάντερ

Ο Αντρέα Στραματσόνι οδηγήθηκε εκ των πραγμάτων στην απόφαση για επιπλέον ενίσχυση των «πράσινων» μετόπισθεν λόγω της ανασφάλειας που δημιουργεί το πότε θα γυρίσει 100% έτοιμος ο Ράσμους Τελάντερ.

«Εχει αυτό το πρόβλημα στο πόδι του και έκανε την τρίτη επέμβαση στην καριέρα του, αν δεν κάνω λάθος. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν χαρούμενος όταν άκουσα από τον γιατρό ότι θα χρειαστεί να κάνει άλλη μια επέμβαση.

[ads2]

Τον περιμένουμε να επιστρέψει, γιατί είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε από πέρυσι και έχουμε επενδύσει χρηματικά πάνω του» τόνισε ο Στραματσόνι στη συνέντευξή του για τον Δανό στόπερ, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα: «Θα είναι έτοιμος, όχι όμως τόσο σύντομα. Δεν θέλω να πω πότε, αν δεν το γνωρίζω. Σίγουρα όχι στο τέλος αυτού του μήνα για παράδειγμα. Ισως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτιμώ να περιμένουμε 15 ημέρες περισσότερες απ’ ό,τι πρέπει, ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα είναι καλά για τη συνέχεια…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News