Ας μην «πετάξουμε» και τον Παλάσιος!

Επίσημο: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Παλάσιος - Η διάρκεια του συμβολαίου

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών η διοίκηση έκανε ένα δώρο στον κόσμο πραγματοποιώντας υπέρβαση με το να φέρει στον σύλλογο τον Σεμπάστιαν Παλάσιος δημιουργώντας και ένα γρίφο που πρέπει να λύσει ο προπονητής.

Προσέξτε, στο Κορωπί αποβιβάστηκε ένας ζογκλέρ Αργεντινός εξτρέμ που όμως εδώ δεν βρήκε κάτι έτοιμο που ήδη να αρέσει στο κόσμο, με εκείνον να προσθέτει πράγματα ώστε να βοηθήσει μια ομάδα με στρατηγική και ξεκάθαρο πλάνο παιχνιδιού.

Ο Νοτιοαμερικάνος έπιασε Ελλάδα για να σώσει μία άρρωστη ομάδα, για να κάνει την διαφορά με την ποιότητα του, σε σύνολο που δεν λειτουργεί σωστά, ούτε χαρακτηρίζεται από υγεία εδώ και πολλά έτη.

Ο Παλάσιος δεν είναι για πέταμα επειδή δεν του έκατσαν οι φάσεις στα λίγα λεπτά που έπαιξε στο Χαριλάου. Ούτε υπερήρωας δεν θα μπορούσε να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό με τον προπονητή του που αποζητά συνεχώς χρόνο και υπομονή για να τον στρώσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News