Ας ήταν και Ισπανοί βρε αδελφέ

Ας ήταν και Ισπανοί βρε αδελφέ

Διαβάζουμε ότι αναβάλλεται η ενίσχυση στα χαφ, ξέρουμε ότι ΚΑΙ φέτος τα κατάφεραν εκεί στο Κορωπί ώστε ο Δημήτρης Κουρμπέλης να μην έχει κάλυψη στο “6” εκτός κι αν υπολογίζεται για εκεί ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που ως τώρα δεν βλέπουμε (για την ακρίβεια τον βλέπαμε να λάμπει στα φιλικά μα πέραν τούτου, ουδέν).

Ο Ανουάρ δεν τους έκανε (και να πεις ότι ο Μαροκινός είχε δώσει άσχημα διαπιστευτήρια, κάθε άλλο) , αφήστε που σχεδόν παρακαλούσε να μείνει στην ομάδα.

Ο Έργκους Κάτσε τις προάλλες αυτοπροτάθηκε αλλά η περίπτωση του Αλβανού σνομπαρίστηκε από το ισπανικό δίδυμο που έχει αποφασίσει να πορευτεί η ομάδα ως έχει μέχρι τις γιορτές. Κατά την ταπεινή μας άποψη λάθος η απόφαση να μην αγοραστεί αμυντικό χαφ ΒΑΡΒΑΤΟ, ειδικά όταν δικά σου παιδιά δείχνουν με τη στάση τους ότι έπαιζαν στο κλαμπ ακόμα και…τζάμπα.

Μιλώντας για τον Κάτσε και τον Ανουάρ οι φυσικές τους δυνάμεις, τους επέτρεπαν να λογίζονται στο γήπεδο ως …1.95, μιλάμε για ασφυκτικές, στοχευμένες άμυνες και άριστες καλύψεις που τους ψήλωναν στα μάτια συμπαικτών και αντιπάλων. Άριστη φυσική κατάσταση, δυνατοί σε καταστάσεις απομόνωσης του αντιπάλου, ο Ανουάρ σούπερ και στο τρανζίσιον παιχνίδι, άριστοι στο διάβασμα, με γερά πόδια και μαχητική νοοτροπία “more than a game”.

Μαχητικοί, καθαροί ανασταλτικοί παίκτες που βγάζουν το ψωμί τους στο κέντρο χρησιμοποιώντας τη τεχνική του παραμαζώματος.

Κακώς που δεν ασχολήθηκε ο Ρόκα μαζί τους αλλά και με άλλα παιδιά που θα παρείχαν κάλυψη στον αρχηγό. Ας ήταν και… Ισπανοί βρε αδελφέ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News