Ας είμαστε ρεαλιστές σχετικά με το τι αντιμετώπιζε ο Ιβάν

Γιοβάνοβιτς: «Αυτός μας έλειψε...» - Οι ατάκες μετά το ντέρμπι

Πολλοί δυσφόρησαν βλέποντας τον αιώνιο να έρχεται να παίξει ταμπούρι στη Λεωφόρο κι εσύ να μην του βάζεις δύσκολα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και τι καταστάσεις είχε να διαχειριστεί το πράσινο προπονητικό τιμ.

Ένα σωρό (κομβικούς) παίκτες εκτός ρυθμού λόγω πανδημίας, μια …παγωμένη Λεωφόρο κι επιπλέον έπαιζες με ομάδα που έχει αναπτύξει χημεία και αυτοματισμούς τόσα χρόνια με τον ίδιο προπονητή.

Ο Ιβάν κοίταξε πρωτίστως να μην χάσει, σε αυτό τα πήγε άριστα αφού ο αντίπαλος δεν έκανε φάση. Ο κόουτς είναι εφευρετικός και πάντα ετοιμάζει πράγματα, γνώρισμα του πραγματικού προπονητή που χρειάζεται ένα σύνολο σαν τον Παναθηναϊκό αυτή τη περίοδο.

Έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι οι πράσινοι έχουν προπονητή στον πάγκο τους ο οποίος μπορεί να βγάλει ένα σωστό play υπό πίεση χρόνου ή να δημιουργήσει ένα …τρικ που θα αλλάξει το μομέντουμ.

Ακόμα και με τους πιτσιρικάδες (Ιωαννίδη-Αλεξανδρόπουλο) στο γήπεδο στο β΄ μέρος στο ντέρμπι έδειχνες πιο κοντά στη νίκη, ασχέτως αν δεν την πήρες. Ο χρόνος δουλεύει για τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα διαλυθεί εκ των έσω μια ακόμα ελπιδοφόρα προσπάθεια που πάει να στηθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News