«Άρρωστος» Παναθηναϊκός ο Γιώργος Κακοσαίος, τραγούδησε με φόντο το Τριφύλλι! (vids)

«Άρρωστος» Παναθηναϊκός ο Γιώργος Κακοσαίος, τραγούδησε με φόντο το Τριφύλλι! (vids)

Ο Γιώργος Κακοσαίος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα βήματά του στον χώρο της μουσικής, αλλά και τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αρχικά, δήλωσε πως για καιρό προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να μην μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του πατέρα του.




«Στην αρχή, πριν ξεκινήσω, το είχα πολύ στον νου μου. Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω για να το βγάλω από πάνω μου, οπότε αποφάσισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια για να μη δώσω πάτημα στον κόσμο να πει ότι “εντάξει μωρέ, έχει πατέρα τον Πλούταρχο και του δίνει τα καλύτερα τραγούδια”», ανέφερε αρχικά.

«Αποφάσισα λοιπόν, ότι θα γράφω μόνο τα δικά μου κι αρέσουν στον κόσμο, άρεσαν», συμπλήρωσε.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, αν δεν είχε πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο, θα έκανε την προσπάθειά του να μπει στη μουσική σκηνή μέσω κάποιου talent show.




«Θα μιλήσω ειλικρινά. Αν δεν είχα πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο, θα πήγαινα σε κάποιο talent show. Αλλά τα έφερε έτσι η ζωή να τον έχω πατέρα», είπε.

«Ένα βύσμα μπορεί να σε πάει στην πόρτα, ενδεχομένως να σε βάλει και μέσα, αλλά από εκεί και πέρα είσαι μόνος σου. Αν ο κόσμος κρίνει ότι δεν είσαι καλός, θα σε πετάξει έξω», πρόσθεσε.

protothema.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News