«Άρρωστος» μακριά από τη Λεωφόρο!

«Άρρωστος» μακριά από τη Λεωφόρο!

Τρίτη εκτός έδρας ήττα με ανατροπή υπέστη ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη. Ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ στο 30′, αλλά οι «πράσινοι» δεν κατόρθωσαν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έφθασαν σε νεά απώλεια βαθμών με Μπαράλες και Σονί. Έμεινε στους 10 βαθμούς ο Παναθηναϊκός.

Ο ρυθμός στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης ήταν χαμηλός με τις δύο ομάδες να κλείνουν καλές τους χώρους και τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Ο Άλβαρες απείλησε στο 13ο λεπτό, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε αρκετά άουτ. Στο 15ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης σκόραρε από μπαλιά του Βιτάλ, αλλά ήταν οριακά οφσάιντ. Ο Μπαράλες προειδοποίησε με κεφαλιά στο 17′.

Οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να προηγηθούν στο σκορ στην πρώτη τους τελική στο ματς στο 30′, όταν ο Ρούμπεν είδε την κίνηση του Παλάσιος και εκείνος παρέδωσε έτοιμο γκολ στον Καρλίτος. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με ανόητο πέναλτι του Πούγγουρα που έκανε γκολ ο Μπαράλες.

Το χειρότερο σενάριο για το Τριφύλλι συνέβη στο 45′ με τον Σίτο να κάνει μια επέλαση από τα αριστερά και να παραδίδει συστημένο γκολ στον Σόνι που με κοντινό πλασέ, έκανε το 2-1.

Στο β΄ ημίχρονο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε δύο αλλαγές, τον Κώτσιρα και τον Ιωαννίδη στη θέση των Χουάνκαρ και Βιτάλ, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Κοντά στη μία ώρα παιχνιδιού ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Δύο σουτ του Σάντσες δεν βρήκαν αντίκρισμα.

Στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός απείλησε με σουτ του Αλεξανδρόπουλου και κεφαλιά Πούγγουρα, αλλά δεν ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News