Άρρωστοι και εμμονικοί!

Ποιος ασχολείται με τους κομπλεξικούς;

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! Μάλλον στον Ολυμπιακό δεν τους άρεσε το άριστο κλίμα κάτω από το οποίο διεξήχθησαν οι φετινοί τελικοί. Ζουν και αναπνέουν για να πυροδοτούν το κλίμα. Ακόμη και τώρα που κατέκτησαν το πρωτάθλημα ελέω τύχης και διαιτησίας επιμένουν να βρίσκονται στα χαρακώματα.

Τί κι αν άπαντες παραδέχονται πως οι φετινοί τελικοί ήταν διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς των τελευταίων χρόνων; Τι κι αν το fairplayτηρήθηκε απόλυτα ειδικά από την πλευρά του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αποκορύφωμα την επίσκεψη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού προκειμένου να δώσει συγχαρητήρια στους αδερφούς Αγγελόπουλους και την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού; Ακολούθησε η… παρέλαση των «ερυθρόλευκων» από τα «πράσινα» αποδυτήρια για έναν αποχαιρετισμό στον Δημήτρη Διαμαντίδη.
[ads2]

Τα παραπάνω καθώς και η εν γένει υποδειγματική συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που σεβάστηκε απόλυτα τις ποινές που του είχαν επιβληθεί, δεν ήταν αρκετές ώστε να βάλουν ένα φρένο στο χορό των καταγγελιών των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ  για τις δηλώσεις του την επομένη της λήξης του πρωταθλήματος.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, έπειτα από τη νέα καταγγελία του Ολυμπιακού και των αδερφών Αγγελόπουλων, που επιμένουν… δικαστικά, μπαίνει νέα… βόμβα στα «θεμέλια» του ήρεμου κλίματος που επικρατούσε στο ελληνικό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News