Αρρωστάκι ο Παππάς

Αρρωστάκι ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς, μαζί με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Έλληνα γκαρντ να τονίζει πως ήταν επιθυμία του από παιδί να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από την καθημερινότητα των παικτών της αντρικής ομάδας τουΠαναθηναϊκού είχαν σήμερα 7 Ιουλίου οι νεαροί αθλητές του Summer Camp της Ακαδημίας μας.

[ads2]

Οι παίκτες του «τριφυλλιού», Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης υποδέχθηκαν τα παιδιά και τα ξενάγησαν αρχικά στα αποδυτήρια της αντρικής ομάδας κι εν συνεχεία στην κεντρική Arena του Ο.Α.Κ.Α.

Οι μικροί αθλητές αφού έπαιξαν 5 on 5 υπό το βλέμμα των προπονητών τους, συνομίλησαν με τον Νίκο Παππά, έπαιξαν μαζί του και τον «ανέκριναν».

Μερικές από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο αθλητής του Παναθηναϊκού:

Έχεις πετύχει κάτι ακατόρθωτο στη ζωή σου;

«Ναι, η επιθυμία μου από μικρό παιδί, το όνειρό μου να βρεθώ σε αυτή την ομάδα έγινε πραγματικότητα».

Ποιο είναι το είδωλό σου;

«Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα».

Ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης;

«Ο Φώτσης είναι καλός με όλους και τον θεωρώ τον καλύτερο συμπαίκτη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News