Αρνητικός για Εθνικό Άχνας ο Μπεκ - Εκνευρισμός στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Αρνητικός για Εθνικό Άχνας ο Μπεκ - Εκνευρισμός στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Παρόλο που δεν έχει παίξει για παραπάνω από έναν χρόνο σε επίσημη αναμέτρηση, ο Εθνικός Άχνας ενδιαφέρθηκε για τον Ούφε Μπεκ, αλλά ο Δανός δεν ακούει ούτε… κουβέντα!

Οι Κύπριοι χτύπησαν την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Μπεκ, όμως, ο τελευταίος δεν έχει καμία διάθεση να εγκαταλείψει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του με τους πράσινους, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ο ακραίος επιθετικός του Παναθηναϊκού, που τις τελευταίες μέρες νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, μπήκε στο στόχαστρο του Εθνικού Άχνας, αλλά εκείνος δεν έβγαλε… άχνα!

Μάλιστα, ο κυπριακός σύλλογος ήταν διατεθειμένος να πληρώσει και 50.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Μπεκ στους πράσινους (180.000 ευρώ). Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός πρότεινε καλύψει εκείνος 50.000 το μέρος της διαφοράς, από τις 100.000 που είναι να λάβει ως τις 180.000 και να φύγει από την ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο Μπεκ δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα, έχει πείσει κάθε άνθρωπο στο περιβάλλον του πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, γεγονός που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην ΠΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News