Αρνητικό ρεκόρ στον Παναθηναϊκό

Αρνητικό ρεκόρ στον Παναθηναϊκό

Με μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την περσινή του “επίδοση”, που είναι η δεύτερη χειρότερη της ιστορίας του.

Τραγικά νούμερα από τους πράσινους στο ξεκίνημα, γυρίζοντας μας 17 χρόνια πίσω. Από τη σεζόν 2002/03, όταν επί Φερνάντο Σάντος ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 3/3 ήττες, είχε να κάνει χειρότερη εκκίνηση το κλαμπ.

Η φετινή είναι η δεύτερη χειρότερη στην ιστορία του, τουλάχιστον δεν παρουσιάζεται τόσο …τρύπιο αμυντικά, μιας και πέρσι τα οκτώ γκολ που είχε δεχτεί, ήταν τα περισσότερα ever στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τον Σωκράτη Διούδη να περνά εφιαλτικές στιγμές στη Λαμία (με ευθύνες στο γκολ που έβαλε μπροστά την ομάδα της Φθιώτιδας), με τον ΟΦΗ και με τον Άρη όπου η τραγική λειτουργία επέτρεψε ως και τον Γιαννάκη Φετφατζίδη να βρει δίχτυα με κεφαλιά (!!!) , ως και τον Μπράουν Ιντέγιε να ξεμπουκώσει μετά από πολύμηνη γκίνια όπου ο Αφρικανός δεν έβρισκε δίχτυα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News