Αρνητική έκβαση στην ανανέωση Λέτο

Τα... έδειξε ο Λέτο πανηγυρισμό! (pic)

Σύμφωνα με τον Σεμπάστιαν Λέτο και τα όσα δήλωσε στο Novasports, αρνητική ήταν η έκβαση στην πρώτη συνάντηση με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε 6 μήνες.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Με απασχολεί το θέμα του συμβολαίου, αλλά έχω το μυαλό μου στον Παναθηναϊκό. Έχω ακόμα 3-4 μήνες με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα δω. Θα πρέπει να πάρω την απόφασή μου και να σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω. Μιλήσαμε μερικές εβδομάδες πριν αλλά δεν θέλω να πω πολλά για αυτό. Η συνάντηση ήταν αρνητική, αυτό θέλω μόνο να πω. Σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λέτο.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι σκληρή ομάδα η Κέρκυρα που αμύνεται πολύ. Με τον καιρό έγινε χειρότερο. Ευτυχώς πήραμε το αποτέλεσμα που είναι και το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη» ανέφερε σχετικά με το ματς κόντρα στην Κέρκυρα.

Για το πώς θα βελτιωθεί η εικόνα των πρασίνων:

«Δουλεύοντας κάθε μέρα και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. ΑΝ δουλέψουμε σκληρά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Η αυτοπεποίθησή μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή και νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος για τα αποτελέσματα είναι μόνο η σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν έρθουν τα αποτελέσματα θα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας».

Για το ότι είναι πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού μαζί με τον Μπεργκ:

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον Μάρκους, δυστυχώς δεν παίζουμε σε κάθε ματς μαζί. Θα ήθελα να παίζουμε περισσότερο μαζί για να μπορούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Όταν παίζουμε οι δυο μας μαζί μπροστά τότε η ομάδα είναι πολύ διαφορετική. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν μπροστά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News