Μπιλεφελντ - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (1/7)

Μπιλεφελντ - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (1/7)

Μπιλεφελντ – Ολυμπιακος Live Streaming | Arminia Bielefeld – Olympiacos Live Streaming:

Ακόμα μία ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα θα έχει απόψε ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι πρωταθλητές ετοιμάζονται να δώσουν το πέμπτο και προτελευταίο τους φιλικό αγώνα στην Αυστρία, στη “Saalfelden Arena” κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ του Στέφανου Καπίνο, η οποία υποβιβάστηκε την περασμένη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών προσανατολίζεται να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής στα νέα αποκτήματα της ομάδας του, στους Ζινκερνάγκελ, Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Επιπλέον, αυτή τη φορά ενδέχεται να αγωνιστεί ο Παπασταθόπουλος που δεν έπαιξε με τη Σλάβια λόγω ενός κρυολογήματος.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός μετράει στα φιλικά που έδωσε μία νίκη με τη Φορτούνα (2-1), δύο ισοπαλίες με Κρακόβια (0-0) και Σλάβια Πράγας (1-1) και μία ήττα από τη Ριντ (0-2). Το Σάββατο (2/7, 16:30) θα δώσει και το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας του ως τώρα, εναντίον της πρωταθλήτριας Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ. Super League Live Streaming

Μπιλεφελντ – Ολυμπιακος Live Streaming: Πατάει Ελλάδα ο Βρσάλικο

Ο Κροάτης δεξιός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες εδώ και μέρες και απέμεναν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο Λιμάνι.

Σήμερα (1/7) το μεσημέρι ο Βρσάλικο θα φτάσει στην Αθήνα, ακολούθως θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, είτε εντός της ημέρας είτε αύριο κι έπειτα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές.

Σημειώνεται ότι χθες η Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον έμπειρο αμυντικό και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ύμνοι Καμαρά για Ολυμπιακό

«Όπως είπα από την αρχή, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και που έπαιξα αμέσως. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και αυτό είναι καλό για μένα και για τον σύλλογο. Έρχεται κάτι καλό στο μέλλον», δήλωσε αρχικά ο Καμαρά στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, προτού προσθέσει:

«Δεν μίλησα με τον προπονητή πριν έρθω. Ο ατζέντης μου είναι ο μόνος που μίλησε μαζί του και μου εξήγησε τι περιμένει από μενά ο κόουτς, τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω να καταφέρω να κάνω καλά πράγματα, το καλύτερο για την ομάδα».

Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την προσφορά του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Δεν είναι δύσκολο να στο εξηγήσω. Είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είναι εύκολο. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο. Όταν έρχεται μία τέτοια ευκαιρία, δεν την σκέφτεσαι δεύτερη ή τρίτη φορά. Έπρεπε να το κάνω και να δείξω στους φιλάθλους και στον σύλλογο που με επέλεξε τι μπορώ να κάνω».

Επιπρόσθετα σημείωσε: «Δεν είναι εύκολο να κάνεις μία τέτοια μεταγραφή. Μιλούσα με τον ατζέντη μου, ο οποίος συζητούσε με τον Ολυμπιακό και είπα “εντάξει, ας μιλήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι θέλουν από μένα και αν μπορώ να τους το δώσω”. Το καλό είναι ότι ναι, μπορώ να προσφέρω πολλά. Αυτό που ζητάνε είναι απλό, θα το προσπαθήσουμε μαζί. Είμαι εδώ για να βάλω γκολ, να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να έχουμε επιτυχίες».

Μπιλεφελντ – Ολυμπιακος Live Streaming: Μαρτίνς για τα νέα αποκτήματα

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το τι σημαίνει η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλάβια για τη δουλειά που κάνει: «Ήταν όντως ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η Σλάβια είναι πολύ καλή ομάδα με εμπειρία και ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί και έλειπε η τελευταία πάσα. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική η εικόνα γιατί είδαμε παίκτες που δεν είχαν παίξει και υπήρχε διαφορά και στον ρυθμό.»

Για το τι προσδοκά να πάρει από Ζινκερνάγκελ και Καμαρά: «Ο Αμπουμπακάρ μπορεί να παίξει μπροστά και στα πλάγια. Ο Φιλίπ μπορεί να παίξει και αριστερά, αλλά κυρίως δεκάρι. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση γιατί έχουν λίγο καιρό στην ομάδα. Θέλουν χρόνο ακόμα. Ο Αμπουμπακάρ έκανε μόλις μία προπόνηση και ήταν πολύ δυνατή, επομένως θα χρειαστούν ακόμα δουλειά.»

Μπιλεφελντ – Ολυμπιακος Live Streaming: Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός 1-1

Back to back φιλική ισοπαλία, αλλά αυτή τη φορά με γκολ για τον Ολυμπιακό, στο 1-1 κόντρα στην δυνατή Σλάβια Πράγας. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν με τον Ρέαμπτσουκ, στο ντεμπούτο των Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία ακόμα ισοπαλία σε επίπεδο φιλικών προετοιμασίας με το 1-1 με τη Σλάβια Πράγας, που πέρυσι έχασε στο… τσακ το πρωτάθλημα από τη Βικτόρια Πλζεν. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφορικά με τη διάταξή του στο παιχνίδι των Πρωταθλητών με τη Σλάβια δεν κατέβασε σχήμα με φουλ βασικούς. Οι 11 του Μαρτίνς για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σλάβια Πράγας ήταν οι: Τζολάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Μπαγκαλιάνης, Εμβιλά, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Δέχθηκε πίεση ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε

Ο Ολυμπιακός βρήκε μπροστά του έναν πιο ισχυρό αντίπαλο. Τον πιο δυνατό από κάθε άλλο φετινό φιλικό του, που έπαιξε και επιθετικά και με στόχευση να πιέζει ψηλά. Στο 3ο λεπτό ο Κούντε απείλησε με σουτ και μετά η Σλάβια έβγαλε δύο φάσεις, εκ των οποίων στη μία ο Μανωλάς έκοψε ενώ η μπάλα είχε φύγει από τον Τζολάκη. Στο 15ο λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά από πάσα του Μασούρα βρέθηκε απέναντι από το τέρμα αλλά δέχθηκε πίεση και σούταρε έξω.

Στο 28′ ένα σουτ Εμβιλά πήγε έξω ενώ πριν είχε προσπαθήσει να απειλήσει ο Ολυμπιακός. Στο 32′ ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ μετά από πάσα Ελ Αραμπί και στο 34′ ο Ολυμπιακός σκόραρε για το 0-1. Μετά από ένα ωραίο σουτ του Κούντε στο δοκάρι ο Ρέαμπτσιουκ πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά βρήκε δίχτυα. Στο 43′ ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε από αδράνεια της άμυνας / αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας και καλό σουτ του Ούσου.

Ντεμπούτο Ζίνκερναγεκλ παίζοντας στα άκρα και του Αμπουμπακάρ Καμαρά ως δίδυμο με Τικίνιο

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές αλλαγές και δοκίμασε εκ νέου το 4-4-2 με τους Ζίνκερναγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά να κάνουν ντεμπούτο.

Στο 52′ ο Μασούρας είχε μία χαμένη ευκαιρία μετά από πάσα Καρβάλιο με τη μπάλα να βρίσκει και δοκάρι. Στο 53′ κόπηκε σουτ του Αγκιμπού και στο 63′ ο Τικίνιο είχε ένα σουτ λίγο έξω (πήγε κόρνερ). Στο 85′ ο Ζίνκερναγκελ έκανε ένα φάουλ που αποκρούστηκε με γροθιές και στο 87′ ένα σουτ του Ανδρούτσου πέρασε λίγο έξω. Ο Δανός σε πρώτη φάση χρησιμοποιήθηκε στα άκρα (έξω αριστερά) και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά περισσότερο μπροστά μαζί με τον Τικίνιο. Και στο α’ και στο β’ μέρος πάντως ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρέσινγκ και υπήρχαν χρονικά σημεία που είχε χάσει την κατοχή της μπάλας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ (61′ Κούτρης), Μανωλάς (61′ Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46′ Σισέ), Άβιλα (46′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (61′ Κανέ), Κούντε (61′ Μπουχαλάκης), Αγκ. Καμαρά (61′ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (46′ Καρβάλιο), Μασούρας (61′ Αμπ. Καμαρά) και Ελ Αραμπί (61′ Τικίνιο).

Μπιλεφελντ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News