Πράσινος και επίσημα ο Αρμενάκας - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Πράσινος και επίσημα ο Αρμενάκας - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Ο Πάνος Αρμενάκας είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αφού οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Πάνου Αρμενάκα. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου.

Ο Πάνος Αρμενάκας γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1998 στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Μοίρασε τη ζωή του σε Ελλάδα, Αυστραλία και Αγγλία, ακολουθώντας την οικογένειά του. Ποδοσφαιρικά αναζήτησε την τύχη του εκτός Ελλάδας σε προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Ξεκίνησε στην ομάδα Νέων της Γουότφορντ στην Αγγλία προτού στα 16 του επενδύσει η Ουντινέζε στο ταλέντο του. Στον ιταλικό σύλλογο έπαιξε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της ακαδημίας αλλά όχι στην πρώτη ομάδα. Το 2017 δόθηκε δανεικός στη βελγική Τούμπιζε, όπου παρέμεινε μία σεζόν. Έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News