Αρμάνι - Παναθηναϊκός Live Streaming | Armani - Panathinaikos

Αρμάνι - Παναθηναϊκός Live Streaming

Αρμάνι – Παναθηναϊκός Live Streaming | Armani – Panathinaikos Live Streaming

Αρμάνι – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Με διπλό στόχο στο Μιλάνο!

Να βάλει ένα φρένο στις κακές συνεχόμενες  εμφανίσεις εκτός έδρας θέλει ο Παναθηναϊκός. Στόχος η νίκη στο παιχνίδι με την Αρμάνι για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (3/12, 21:45).

Armani – Panathinaikos Live Streaming

Να αλλάξει την εικόνα του προς το καλύτερο είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός. Ναι μεν δεν απαγορεύεται να χάνει, αλλά δεν επιτρέπεται όμως να μην παλεύει. Οι πράσινοι πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους και να ξεχάσουν το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Καλούνται να επιστρέψουν στην λογική της νίκης επί της Μπάγερν και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Μεσίνα.

Μέσα στα πολλά αρνητικά μετά το ματς με τη Βιλερμπάν υπάρχει και ένα θετικό, ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν όλα είχαν κριθεί έγινε συντήρηση με κάποιους παίκτες, γιατί τα δύο ματς γίνονται μέσα σε 48 ώρες.  Panathinaikos Live Streaming

Αρμάνι – Παναθηναϊκός Live Streaming

Στα αγωνιστικά,  ο Σέλβιν Μακ επιστρέφει στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα στην προβληματική περιφέρεια των πράσινων. Αν ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι σοβαρός με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση μπορεί να ελπίζει σε κάτι. Το ενδεχόμενο να υπερβεί ο Παναθηναϊκός τους 77.5 πόντους δίνει 2.25

Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι για του Νέντοβιτς, Γουάιτ και Μακ που παίζουν κόντρα στην πρώην ομάδα τους και φαινομενικά έχουν επιπλέον κίνητρο.

Σε ότι αφορά τη προϊστορία οι πράσινοι έχουν δύο νίκες στα τρία τελευταία τους παιχνίδια στο Μιλάνο, αν και οι συνθήκες είναι πλέον διαφορετικές.

Η Αρμάνι έχει δώσει 9 ματς ως τώρα στην Ευρωλίγκα και είναι στο 6-3 και την 6η θέση, ενώ το τριφύλλι έχει απολογισμό 3-7.

Αρμάνι – Παναθηναϊκός στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει λίγο παραπάνω από 2 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 76-77 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Αρμάνι – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Αρμάνι – Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News