Αρμάνι - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Αρμάνι - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη θριαμβευτική εκτός έδρας επικράτηση επί της Αρμάνι Μιλάνο με 80-77.

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη θριαμβευτική εκτός έδρας επικράτηση επί της Αρμάνι Μιλάνο με 80-77.

Ένα ημίχρονο… ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ ήταν αρκετό για να έρθουν τα πάνω – κάτω στο Μιλάνο. Ο Παναθηναϊκός γύρισε από το -15 και με εμπιστοσύνη στα χέρια του και στις δυνατότητές του, έριξε στον καναβάτσο την ισχυρή Αρμάνι.

Πλέον, οι πράσινοι «ανέβηκαν» στο «4-7» και σε αυτό το «διπλό» πρέπει να επενδύσουν στις επόμενες αγωνιστικές.

Γιώργος Βόβορας (8/10): Είδε… τον εφιάλτη με τα μάτια του στο πρώτο ημίχρονο. Είχε επιρροή, σωστές αποφάσεις και καίριες παρεμβάσεις (τάιμ άουτ) στο γ’ και δ’ δεκάλεπτο. Γενικότερα, όποτε, ο Βόβορας πάει το ματς στο… καλάθι ως το τέλος, τότε, έχει αποδείξει πως ξέρει να το χτυπάει. Μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα προπονητή, διότι δεν ήταν εύκολο να συνεφέρει την ομάδα του μετά τους 23 στο Αστρομπάλ.

Σέλβιν Μακ (5/10): Βοήθησε αρκετά στο αποψινό παιχνίδι, όταν βρήκε το μομέντουμ, έγινε αναγκαστικά αλλαγή για να μπουν αμυντικοί παίκτες. Ο Αμερικανός είχε δημιουργία (5 ασίστ για 3 λάθη), ενώ πέτυχε και 8 πόντους.

Γιώργος Παπαγιάννης (6/10): Θετικός για ακόμη ένα βράδυ ο «PG». Έβαλε ένα κομβικό καλάθι (κάρφωμα) στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ενώ έβγαλε ΚΑΘΑΡΗ τάπα στην άμυνα, που μετατράπηκε σε φάουλ από τους διαιτητές. Και αυτός 8 πόντους, ενώ πήρε και 5 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (6/10): Η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στις καλές εμφανίσεις. Ο Έλληνας γκαρντ έπαιξε μυαλωμένα, έκανε μόλις ένα λάθος, ενώ η προσφορά του ήταν τεράστια και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έβαλε μια τρίποντη «βόμβα» που ψαλίδισε τη διαφορά στο καλάθι, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Ζακ Όγκουστ (-): DNP

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ με τις καλές και τις κακές στιγμές του στο παρκέ. Έβαλε τη βολή που «τελείωσε» ουσιαστικά στην Αρμάνι 3,4” πριν το τέλος του αγώνα. Ήταν λίγο απρόσεκτος (δύο φορές πάτησε γραμμή), ενώ πήρε ένα κακό fade away σουτ, ωστόσο, όταν έπρεπε να μιλήσει ο «Παπ» το έκανε! Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Λεωνίδας Κασελάκης (-): DNP

Μάρκους Φόστερ (2/10): Άφαντος και πάλι ο Αμερικανός. Μπορεί ο Φόστερ να βοηθήσει ουσιαστικά στην Ευρωλίγκα; Αν όχι, θα ήταν προτιμότερο να αντικατασταθεί!

Νεμάνια Νέντοβιτς (9/10): Ο Σέρβος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με το μακρινό σουτ που έψαχνε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Παναθηναϊκός, για να ολοκληρώσει μια μίνι ανατροπή από το -5. Τι έκανε, όμως, συνολικά ο «Νέντο»; 16 πόντοι (2/6 τρίποντα) και 4 ασίστ, ο απολογισμός του.

Άαρον Ουάιτ (8/10): Εξαιρετικός ο Αμερικανός φόργουορντ, στην καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα. Άγγιξε το double double με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ήταν σημείο αναφοράς για το Τριφύλλι και γι’αυτό, πολύ σωστά ο Βόβορας τον κράτησε ως το τέλος.

Ντίνος Μήτογλου (9/10): Τρομερός ο Μήτογλου απόψε, συγκλονιστικός προς το φινάλε της αναμέτρησης. Τα έκανε όλα στην εντέλεια ο Έλληνας φόργουορντ. βάζοντας 14 πόντους με 7/7 δίποντα! Μάζεψε και 6 ριμπάουντ στον αγαπημένο του τομέα. Αυτόν τον «Ντίνο» θέλει ο Παναθηναϊκός!

Χάουαρντ Σαντ Ρος (6/10): Μπορεί κάποιος να δει τη στατιστική και να πει πως ο Κουβανός δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν ήταν παραγωγικός, απόψε. Όμως, έπαιξε καταλυτικό ρόλο και πάλι στην άμυνα. Και έχει συνεισφέρει σημαντικά για να έρθει το ροζ φύλλο αγώνα στην πράσινη πλευρά.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News