Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 70-64 (Highlights/vid)

Το πρώτο διπλό στην φετινή Euroleague αναζητά ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο…

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο για το πρώτο… πιάτο της διαβολοβδομάδας στην Euroleague (21:30). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη ταξιδεύει στον ιταλικό βορρά με καλή ψυχολογία έπειτα από τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου και την καλή εμφάνιση.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να πάρουν «ροζ φύλλο» αγώνα έως τώρα στη σεζόν, μετρώντας 8 ήττες σε ισάριθμες εξόδους. Πάντως, η Αρμάνι φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στο μυαλό, αφού ο «εξάστερος» επικράτησε και στις δύο περσινές μονομαχίες, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους αριθμεί τρεις νίκες!

Τζάμπολ στο Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός στις 21:30. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το NovaSports Prime.

Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη για την εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες γι’ αυτό το ματς και κυρίως για το δεύτερο μέρος. Ήταν προφανές ότι αλλάξαμε την νοοτροπία μας. Ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα μας στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σταθεροποιήσουμε αυτή την απόδοση. Κάθε φορά να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά, για να βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία και στα επόμενα παιχνίδια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News