Αρης - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Aris - PAS Giannina

Αρης - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming:

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το ελληνικό πρωτάθλημα μετά την καθιερωμένη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20/11, 19:30) για την 10η αγωνιστική είναι σημαντική για το μέλλον των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League.

Aris – PAS Giannina Live Streaming

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι παλεύουν για να εδραιωθούν στην 6αδα των πλέι οφ.

Ο Άρης με μόλις μια ήττα στις τελευταίες 7 αγωνιστικές (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) απέχει πλέον μια ανάσα από την 6αδα, καθώς κάλυψε το βαθμολογικό μειονέκτημα της αφαίρεσης βαθμών. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας τους (2-2-0) προκειμένου να δημιουργήσουν νέο σερί νικών και να αρχίσουν να πρωταγωνιστούν στην 6αδα του πρωταθλήματος.

Την περασμένη αγωνιστική οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης νίκησαν 2-1 τον Βόλο μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο σ’ ένα ματς που σημαδεύτηκε από ένταση στην εξέδρα αλλά και μεταξύ ποδοσφαιριστών.

Οι Εντιαγέ και Ματέο Γκαρσία σκόραραν και οδήγησαν τον Άρη στη νίκη με ανατροπή, ενώ ο Μπερτόλιο αποβλήθηκε και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ. Μειωμένες πιθανότητες να παίξει έχει ο Φαμπιάνο Λέισμαν, αφού ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Αυτό σημαίνει ότι το τεχνικό επιτελείο θα επιλέξει τον Δεληζήση.super league Live Streaming

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας κι έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά με μόλις δύο ήττες (3 νίκες, 4 ισοπαλίες) σε 9 αγωνιστικές μας έχει αποδείξει ότι δεν λυγίζει εύκολα κόντρα σε κανέναν αντίπαλο. Την περασμένη αγωνιστική ο «Άγιαξ της Ηπείρου» νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό και μέσα στη Θεσσαλονίκη θα στήσει παγίδες στους γηπεδούχους.

«Δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Η διακοπή θα μας βελτιώσει ακόμα περισσότερο. Παραμένουμε πιστοί στη δουλειά μας και παρουσιάζουμε υπομονή και μέσα στο γήπεδο. Με τον Άρη έχουμε μια νέα πρόκληση μπροστά μας», τόνισε ο προπονητής Ηρακλής Μεταξάς.

Η προϊστορία μας προϊδεάζει για ένα ματς… θρίλερ. Πέρυσι οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (2-2), ενώ τη σεζόν 18/19 ο Άρης νίκησε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0.Live Streaming σουπερ λιγκ

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/20_11_2021_19_30_aris_pas_giannina/47-1-0-24192

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News