ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Άρης – ΠΑΟΚ: Ο Άρης για να καπαρώσει την 2η θέση και ο ΠΑΟΚ για την «κλέψει»!

Άρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Κλ.Βικελίδης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και το κίνητρο είναι ως συνήθως μεγάλο (21/4, 19.30).

Aris – PAOK Live Streaming

Στα καλύτερα τους βρίσκονται Άρης και ΠΑΟΚ όμως στο ντέρμπι της πόλης ο ένας θέλει να… στεναχωρήσει τον άλλο!

Ο Άρης προέρχεται από το τεράστιας σημασίας «διπλό» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας επί του Παναθηναϊκού με 1-2, ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στο ασφαλές + 8 από το τριφύλλι και έσβησε την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Ασφαλώς οι κίτρινοι πηγαίνουν στο παιχνίδι με τον δικέφαλο του Βορρά με στόχο τη νίκη, όπως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν στις 13 Δεκεμβρίου επικράτησαν με σκορ 1-0. Αν ο Άρης νικήσει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πληρώνει όσους τον εμπιστευτούν με απόδοση 2.80.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Στον αντίποδα και ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο «Κλ. Βικελίδης» εμφανώς πιο ήρεμος και αποφασισμένος να κάνει τη ζημιά στον Άρη. Οι ασπρόμαυροι πήραν καθαρή νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό και έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις που δεν δέχτηκε γκολ από τους ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του Παμπλο Γκαρσία θέλει πολύ αυτό το αποτέλεσμα για να πιάσει τον Άρη στην 2η θέση και να τον ξεπεράσει και έχει ως οδηγό το περσινό 0-2 στα πλέι οφ. Η νίκη του ΠΑΟΚ δίνεται στο 2.60.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε σύνολο 5 αγώνων τον τελευταίο χρόνο ο Άρης έχει προβάδισμα με δύο νίκες, ο ΠΑΟΚ έχει μόνο μία, ενώ τρία ματς ήρθαν ισόπαλα. Αν οι δύο ομάδες αλληλοκαταστραφούν και δεν προκύψει νικητής, η ισοπαλία έχει απόδοση 3.05. Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/24QiwKNe

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News