Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (4/9)

Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming (4/9)

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Aris – PAOK Live Streaming: Όλα τα βλέμματα για την 3η αγωνιστική της Super League θα είναι στραμμένα την Κυριακή το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκεί όπου θα διεξαχθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν και ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (04/09, 21:30). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων.

Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα υπέστη μία βαριά ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, γεγονός που προκάλεσε αλλαγές. Ο πρόεδρος, Θοδωρής Καρυπίδης, αποφάσισε να τελειώσει τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον Χερμάν Μπούργος και πλέον οι «κίτρινοι» ήταν σε αναζήτηση προπονητή.

Αρχικά φάνηκε ότι ο αντικαταστάτης του Αργεντινού, θα ήταν ο Ισπανός Ραούλ Κανέδα. Ωστόσο ο κόσμος ξεσηκώθηκε στο άκουσμα ότι δεν είχε καθίσει σε πάγκο από τον Νοέμβριο του 2019 και η ΠΑΕ απέσυρε το ενδιαφέρον της. Εκλεκτός είναι ο Χούλιο Βελάσκεθ, με τον οποίο γίνονται οι τελικές συζητήσεις.

Με Τερζή κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Αρης

Πάντως, το δεδομένο είναι ότι στον πάγκο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Τόλης Τερζής. Ο οποίος είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Στο αγωνιστικό σκέλος, το μεγάλο ερώτημα είναι η συμμετοχή ή όχι του Πάλμα. Ο Αργεντίνος είχε ενοχλήσεις κι έχασε αρκετές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας.

Στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, μετά το δύο στα δύο. Έστω κι αν η νίκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο (2-1) ήρθε στο 96’ κι ενώ ο Ατρόμητος είχε φέρει στα ίσα το παιχνίδι στο 92’. Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και στα δύο πρώτα ματς που έδωσε. Αρχικά νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια ακολούθησε η επικράτηση επί του Ατρομήτου.

Τώρα έχει την πρώτη δύσκολη δοκιμασία της σεζόν, στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του. Πέρυσι δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα παιχνίδι τον Άρη, ενώ στα δύο εκτός έδρας είχε μία ισοπαλία στην κανονική διάρκεια και μία ήττα στα play off.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Λύρατζης προπονήθηκε κανονικά στη διάρκεια της εβδομάδας και θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα θα πάρει θέση και στο αρχικό σχήμα. Δεδομένα είναι εκτός οι τραυματίες Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδης.Super League Ελλάδα Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Προχωράει το γηπεδικό του Άρη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σήμερα το απόγευμα είχε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της πόλης, στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. Μεταξύ άλλων είχε συνάντηση και με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Νικόλαο Τριμμάτη. Kαι τον νομικό του Ερασιτέχνη, Χρήστο Γρόλλιο.

Στη σύντομη συζήτηση τους, καθώς ο πρωθυπουργός είχε αρκετές συναντήσεις, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στο ζήτημα του νέου γηπέδου των «κιτρινόμαυρων». Με την ολοκλήρωση της, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «προχωράμε με την γρήγορη ωρίμανση της διπλής ανάπλασης με μετακίνηση του γηπέδου του Άρη σε οικόπεδο του ΟΑΕΔ».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, κ.Τριμμάτης του ανέφερε από την πλευρά του: «εμείς δεν θέλουμε χρήματα, θέλουμε λύσεις, δεν χρειάζεται να ψάχνει η κυβέρνηση ποιος είναι ο επενδυτής. Εγώ είμαι ο επενδυτής». Με τον πρωθυπουργό να του απαντά: «θα κάνουμε από την πλευρά της κυβέρνησης ότι χρειάζεται κ. Τριμμάτη για να διευκολύνουμε την προσπάθεια κατασκευής νέου γηπέδου του Άρη».

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Τζιτζικώστας, Μπίλιας, Καϊτετζίδης, με τον πρώτο να κάνει λόγο για «προσφορά του Άρη στην κοινωνία», μέσα από το καινούριο έργο. ΠΑΟΚ Live Streaming

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Μπούργος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Άρη ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Χερμάν Μπούργος, ομιλία με μήνυμα ανασύνταξης από τον υπηρεσιακό τεχνικό, Απόστολο Τερζή.

Ο Αργεντινός τεχνικός βρέθηκε για τελευταία φορά στις εγκαταστάσεις του Άρη στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες. Λέγοντας τους μεταξύ άλλων να πιστεύουν στον εαυτό τους, δεδομένου πως ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από πλευράς του ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής, φρόντισε να στείλει μήνυμα ανασύνταξης. Και να ενθαρρύνει το σύνολο του ενόψει του απαιτητικού αγώνα που έπεται. «Από σήμερα η σκέψη όλων μας πρέπει να είναι στο ντέρμπι. Πρέπει να φερθούμε όλοι σαν επαγγελματίες έχουμε ευθύνη απέναντι στον σύλλογο και στον κόσμο μας, να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Το «παρών» στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» έδωσε και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, που ανακοίνωσε στους παίκτες την λήξης της συνεργασίας με τον Αργεντινό τεχνικό.

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μπήκαν σε καλό δρόμο τα γήπεδα ΠΑΟΚ, Άρη

Ο κ.Ζέρβας στάθηκε στα βήματα που θα ακολουθήσουν για τη δημιουργία των νέων γηπέδων ΠΑΟΚ και Άρη. Τονίζοντας ότι θα είναι πολύ σημαντικά έργα για τους δύο συλλόγους. Μεταξύ άλλων δήλωσε σε συνέντευξή του:

«Η Θεσσαλονίκη έχει πολύ συγκεκριμένη ατζέντα όσον αφορά στις υποδομές. Χαίρομαι πάρα πολύ που συμβάλλαμε και εμείς σε αυτό. Η Θεσσαλονίκη πλέον έχει ατζέντα, συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, έργα που έχουν ολοκληρωθεί. Χθες παρουσιάστηκαν πάνω από 30 έργα. Σε όλους τους Δήμους της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν έργα που επιτέλους τελειώνουν, το μετρό θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2023. Είναι μία σειρά από έργα και παράλληλα με αυτά θα είναι και η Νέα Τούμπα αλλά και το νέο γήπεδο του Άρη. Η επιμονή μας και η σκληρή δουλειά, έφερε το αποτέλεσμα»

Για τα γήπεδα ΠΑΟΚ και Άρη: «Στη σύσκεψη ήταν από τη μία πλευρά ο Πρωθυπουργός και οι Αξιωματούχοι και από την άλλη άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του Άρη. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο αυτό. Να τους βλέπεις δίπλα-δίπλα για σημαντικά έργα για τους συλλόγους τους. Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ έχουμε ανακατασκευή στον ίδιο χώρο. Ενώ στο γήπεδο του Άρη υπάρχει διπλή ανάπλαση σε καινούργιο μέρος. Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ έχει βγει το προεδρικό διάταγμα. Πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε ένα master plan από δύο πολύ σοβαρές εταιρείες.

Για το γήπεδο του Άρη παρουσιάστηκε πως η ομάδα θα αποχωρήσει από το Χαριλάου. Και θα γίνει η ανάπλαση σε μία περιοχή περίπου 162 στρεμμάτων. Με διαμόρφωση αθλητικών εγκαταστάσεων και άλλων χρήσεων. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται στα μεγάλα γήπεδα. Είναι σημαντικό να έχουμε νέες εγκαταστάσεις που θα βοηθούν τις ομάδες να έχουν έσοδα ώστε να μπορούν και να τα συντηρούν. Όλα τα γήπεδα που έχουμε στην πόλη μας είναι παλιά. Θα πρέπει αυτοί οι χώροι να είναι βιώσιμοι».

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/4_9_2022_21_30_aris_paok/47-1-0-26978

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News