Νίκη με το... καλημέρα στην Basket League - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

«Απαντήσεις» κόντρα στην Μπολόνια – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Για το «διπλό» στη φετινή πρεμιέρα του στη Basket League ο Παναθηναϊκός…

Εκκίνηση στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο μπάσκετ για τον Παναθηναϊκό. Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (3/10, 20:00). Το Τριφύλλι δε βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, έχοντας στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος έναντι του Ολυμπιακού.

Εξαιρετικό το νικηφόρο σερί που τρέχουν οι «πράσινοι» κόντρα στον Άρη. Ο Παναθηναϊκός μετράει 12 σερί νίκες, έχοντας ηττηθεί τελευταία φορά από τους «κιτρινόμαυρους» το 2016, στα Playoffs της Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΚΑΕ Άρης θα βραβεύσει πριν τον αγώνα τον Δημήτρη Πρίφτη, για τη συνεισφορά του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Το μήνυμα του Πέρι μετά την ήττα από τη Μονακό

«Αν έχω μάθει κάτι σε αυτά τα δέκα χρόνια που βρίσκομαι στη λίγκα είναι ότι δεν πρέπει να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου συνέχεια. Είναι ΟΚ να είσαι άνθρωπος, να κάνεις λάθη και να καταγράφεις αποτυχίες. Είναι ΟΚ να είσαι ευάλωτος και να ζητάς συμβουλές και βοήθεια. Όλα αυτά οδηγούν στο να μάθεις και να ωριμάσεις, σωστά;

Όλα είναι μέρος μίας διαδικασίας και αυτό απαιτεί χρόνο. Πίεζε πάντα τον εαυτό σου, αλλά να περιμένεις ότι θα κάνεις λάθη και ότι κάποιες φορές θα πέσεις. Αποδέξου το. Μείνε πιστός στον στόχο σου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News