Άρης - Παναθηναϊκός ώρα: Τελευταία ευκαιρία για «διπλό» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Άρης - Παναθηναϊκός ώρα: Τελευταία ευκαιρία για «διπλό» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Άρης – Παναθηναϊκός ώρα: Άλλη μια προσπάθεια θα έχει ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρώτο του «διπλό» στα πλέι οφ της Superleague απέναντι στη μοναδική ομάδα που νίκησε στα οκτώ πρώτα παιχνίδια, τον Άρη Θεσσαλονίκης (Novasports 3, Newspao.gr, 19:15).

Παρόλο που ο Παναθηναϊκός έκλεψε τις εντυπώσεις στα πλέι οφ και τον αντίστροφο δρόμο ακολούθησε ο Άρης – όντας και οι δύο ομάδες αποδεκατισμένες – η 8η αγωνιστική ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Οι μεν παίκτες του Γιώργου Δώνη γνώρισαν την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ (με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και κόντρα στον ΟΦΗ), ενώ οι δε του Μίκαελ Ένινγκ πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνισή τους από την ημέρα που αποχαιρέτισαν το σύλλογο βασικά «γρανάζια» της ομάδας, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πέμπτη θέση.

Οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» μακριά από το ΟΑΚΑ στο γήπεδο που υπέφεραν με το μεγαλύτερο σε έκταση κατά τους αποτέλεσμα (το «4-0» στον α’ γύρο). Βέβαια, από εκείνη τη βραδιά τα δεδομένα άλλαξαν άρδην για τις δύο ομάδες.

Απόντες για το «τριφύλλι» είναι οι Πούγγουρας – Χατζηθεοδωρίδης (χάνουν τη σεζόν), Νάγκι και Αγιούμπ. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο τερματοφύλακας, Γιάννης Χατζηγιαννάκης, εκτός έμεινε ο Διούδης. Από την άλλη πλευρά, την τελευταία του συμμετοχή θα κάνει με τη φανέλα του Άρη για φέτος ο Φετφατζίδης, καθώς θα λείψει από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ λόγω… γάμου!

Άρης – Παναθηναϊκός ώρα: Τελευταία ευκαιρία για «διπλό» – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

“Η διαδικασία των playoffs είναι αρκετά δύσκολη να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Σίγουρα έχει βγει η κόπωση νομίζω παίζαμε με μία καλή ομάδα η οποία έχει κίνητρο και στόχο να διεκδικήσει τη δεύτερη θεση. Είχαμε τις ευκαιρίες θεωρώ στο πρώτο ημίχρονο να περάσουμε μπροστά στο σκορ, δεν τις αξιοποιήσαμε έγινε και το πέναλτι στο τέλος του ματς και έτσι τελείωσε η ευκαιρία μας έστω να ισοφαρίσουμε”.

Για τα πολλά αβίαστα λάθη:

“Σίγουρα πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η κόπωση. Εντάξει ποδόσφαιρο παίζουμε νομίζω είναι παιχνίδι λαθών θα τύχει να κάνεις λάθος ίσως βρεθήκαμε σε κακή μέρα σήμερα και τα κάναμε μαζεμένα”.

Τι έλειψε από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού εκτός από την φρεσκάδα;

“Νομίζω η ουσία, γιατί όπως είπα και πριν είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε κατάλληλα και για αυτό στερηθήκαμε κάτι καλύτερο από αυτό το ματς”

Για την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο γήπεδο:

“Είναι θετικό μήνυμα να βλέπουμε τον πρόεδρο μας στο γήπεδο και να μας παρακολουθεί “.

Μιλήσατε, είχατε την ευκαιρία, θα θέλατε να τον δείτε και στο Κορωπί;

“Εντάξει, τώρα αυτό είναι δικιά του επιλογή, εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι, μπορούμε να μιλήσουμε για το σημερινό και είμαστε χαρούμενοι που τον είδαμε στο γήπεδο”.

Για το συνεχές πρόγραμμα αγώνων και το ματς στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη:

“Νομίζω ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, και για εμάς λέγανε ότι είναι δύσκολα και τελικά η ομάδα βρέθηκε να στέκεται τίμια σε κάθε αγώνα. Τώρα για το πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η ομάδα στην Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω. Σίγουρα θα δούμε και αυτό το ματς ξεχωριστά, όπως κάθε ματς στα playoffs και ελπίζουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για τα νέα παιδιά και την ευκαιρία που πήραν στα Play-off:

“Μαζικά δεν ήξερα αν τα νέα παιδιά θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία, αλλά σίγουρα όλοι βλέπουμε το ταλέντο αυτών των παιδιών και τη θέληση και τη δίψα. Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο δείγμα από αυτό των παιδιών να μπαίνουν μέσα και να στέκονται επάξια στον Παναθηναϊκό”.

Η δικιά σας φουρνιά ή αυτή τώρα είναι καλύτερη;

“Αυτό θα το κρίνετε εσείς”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News