Άρης - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague

Άρης - Παναθηναϊκός Live Streaming

Άρης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Άρης – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ματς μισή… χρονιά για τον Παναθηναϊκό στο Βικελίδης!

Την ευκαιρία να διορθώσει σε μεγάλο βαθμό τη ζημιά που υπέστη στο ξεκίνημα της σεζόν και να μην κυνηγάει …θαύματα για την Ευρώπη έχει ο Παναθηναϊκός, όπου φιλοξενείται από τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17/1-19.30).

Κομβικό από βαθμολογικής άποψης είναι για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και αυτό γιατί το τριφύλλι απέχει 7 βαθμούς από την τετράδα και 8 από τον Άρη που φαινομενικά είναι ο πιο εύκολος να υποσκελίσει στη βαθμολογία.

Το τριφύλλι συγκέντρωσε 7 βαθμούς στη τριάδα αγώνων με Αστέρα, Απόλλωνα και Λάρισα και αν συνυπολογίσουμε τις 7  απουσίες βασικών παικτών δεν ήταν άσχημα. Πλέον το τριφύλλι θα έχει περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα. Μαουρίσιο, Μακέντα και Σάντσες θα γυρίσουν στο αρχικό σχήμα ενώ δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον Λάζλο Μπόλονι που θέλει να εκμεταλλευτεί την εύθραυστη ψυχολογία του Άρη και να τον αιφνιδιάσει. Το διπλό του Παναθηναϊκού επί του Άρη προσφέρεται στο 3.65!

Παναθηναϊκός Live

Άρης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Οι θεσσαλονικείς έχουν μπει με το… αριστερό στο 2021 και δεν θυμίζουν τη πορεία των προηγούμενων μηνών. Σε τέσσερα ματς που έγιναν το νέο έτος ο Άρης έχασε από ΑΕΚ και Λαμία με το ίδιο σκορ(1-0), ήρθε ισόπαλος στο γήπεδο του ΠΑΣ και νίκησε μόνο το ματς με τον Βόλο. Το σενάριο να προηγηθεί το τριφύλλι από το πρώτο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη στο τέλος έχει απόδοση 6.50.

Στον πρώτο γύρο ο Άρης είχε βρει τον Παναθηναϊκό… μπόσικο με τον Πογιάτος στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των πράσινων και νίκησε 1-0 στο ΟΑΚΑ. Πλέον με τους συσχετισμούς να έχουν διαφοροποιηθεί ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι αν νικήσει και μειώσει στους 5 βαθμούς την απόσταση από τον Άρη, τότε θα είναι σχετικά εύκολο να τον προσπεράσει στο υπόλοιπο της σεζόν η ακόμη και στα πλέι οφ. Κάτι που άλλωστε συνέβη και πέρσι.

Το πιο πρόσφατο ματς Άρη-Παναθηναϊκού έγινε τον Ιουλίο για τα πλέι οφ και το τριφύλλι είχε νικήσει 1-0. Αν σημειωθούν μέχρι δύο γκολ στο ματς και νικήσει ο Παναθηναϊκός(2 & under 2.5)  η απόδοση είναι στο 5.50.

Άρης – Παναθηναϊκός στοίχημα

Αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει παραπάνω από 3,50 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Άρης – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News