Άρης - Παναθηναϊκός Live Streaming

Άρης - Παναθηναϊκός Live Streaming

Άρης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη για την 12 αγωνιστική της Superleague

  • 2/12/2018 – 19:00
  • Κλ. Βικελίδης
  • ΕΡΤ 1

Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για να κάνει άλμα πεντάδας.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό το αποψινό (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη δωδέκατη αγωνιστική. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως αν πάρουν τη νίκη στο «σπίτι» μιας ανταγωνιστικής ομάδας όπως οι Θεσσαλονικείς, θα έχουν κάνει άλμα για να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα, ου μην και ψηλότερα.

Άρης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα από τα γνωστά των Κουλιμπαλί και Μουνιέ, καθώς ο Διούδης επανέρχεται, ενώ οι Κουρμπέλης και Ινσούα δεν άφησαν τους τραυματισμούς να τους θέσουν νοκ άουτ. Ο 50χρονος τεχνικός δεν έχει ανοίξει, ως συνήθως, τα πλάνα του. Βασική του σκέψη είναι ένα 4-3-3, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον δεξιά και Ινσούα αριστερά και τους Κολοβέτσιο-Οικονόμου στόπερ, τον Κουρμπέλη στο κέντρο και εσωτερικά χαφ τους Δώνη και Κάτσε, ενώ Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης θα πλαισιώνουν τον Μακέντα. Το συγκεκριμένο πλάνο μπορεί να μετατραπεί και σε 4-4-2.

Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί, αν και δεν είναι το πιθανότερο, να προτιμηθεί ένα 3-4-1-2. Σε αυτή την περίπτωση ο Κάτσε θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Πούγγουρας γα να παίξει δεξιός στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται την έδρα του Άρη μετά από πέντε χρόνια. Η τελευταία του επίσκεψη ήταν στις 9 Νοεμβρίου του 2013, όταν είχε επικρατήσει 2-0 με σκόρερ τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Σε 53 ματς με γηπεδούχους τους «κίτρινους», οι «πράσινοι» έχουν 20 νίκες, 18 ήττες και 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ 1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Άρης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://webtv.ert.gr/ert1-live/

Άρης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News