Άρης - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1 (Highlights/vid)

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League (19:00). Έπειτα από αρκετές εμφανίσεις με θετικό πρόσημο, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δε θύμισε σε τίποτα την εμφάνιση στο πρόσφατο 3-0 με την Ένωση κι αυτή τη φορά συμβιβάστηκε με το 1-1.

Η… επόμενη μέρα βρίσκει τον Παναθηναϊκό στο κατώφλι της τετράδας. Μάλιστα, με διπλό στην Θεσσαλονίκη, βάζει «από κάτω» τον Άρη και αποκτά πλεονέκτημα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σύμμαχός του η πρόσφατη παράδοση εκεί, αφού στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε μία φορά (στον α’ γύρο φέτος).

Άρης – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

Άρης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε ξανά τους Γκατσίνοβιτς (ίωση), Βέλεθ (ατομικό) και Ιωαννίδη (θεραπεία) να μην προπονούνται με την ομάδα, πράγμα που ουσιαστικά τους θέτει οριστικά νοκ άουτ ενόψει της 2ης αγωνιστικής. Παράλληλα, στις προπονήσεις επέστρεψε μετά από καιρό ο Λούντκβιστ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Αξίζει να τονίσουμε ότι σε αυτό το ματς θα είναι διαθέσιμος ξανά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News