Άρης - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Την... κούπα για τον Παύλο! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην Basket League…

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Άρη (3/10, 20:00). Στόχος ακόμα μια σεζόν η κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος, σε μια περίοδο στην οποία επέστρεψε και ο «αιώνιος» αντίπαλος στην Α1.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Μονακό, στο πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι τους, στο πλαίσιο της Euroleague. Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος δεν κρύφτηκε και στις δηλώσεις του.

Τζάμπολ στη Θεσσαλονίκη στις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Άρης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

«Συγχαρητήρια στη Μονακό διότι έκανε ένα καλό ματς και άξιζε τη νίκη. Είχαν καλό ρυθμό και έδειξαν ότι ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Για τη δική μας ομάδα το ματς ήταν πολύ κακό από την αρχή. Στην επίθεση είχαμε έλλειψη δημιουργίας, δεν πασάραμε καλά τη μπάλα και σε κάποιες στιγμές ήμασταν στατικοί. Δυστυχώς, όταν βγάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ αλλά δεν τα βάλαμε.

Πρέπει να βοηθήσουμε λίγο τους εαυτούς μας επιθετικά διότι αμυντικά δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Σήμερα επιθετικά ήμασταν πραγματικά κακοί. Προφανώς ήταν το πρώτο ματς και είχαμε κάποιου είδους πίεση αλλά θα πρέπει να το διορθώσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε αυτό είναι δεδομένο», δήλωσε ο Πρίφτης μετά την ήττα από τη Μονακό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News