Άρης - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-1 (Highlights/vid)

Να τελειώνει το μαρτύριο…

Άρης – Παναθηναϊκός (12/5, 19:30) στην 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, στην προτελευταία πράξη του μαρτυρίου.

Αδιάφορος ο Παναθηναϊκός, που κατόρθωσε να μείνει εκτός Ευρώπης, έχοντας παίξει εκτός των συνόρων για τελευταία φορά το 2017. Ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες το 0-1 από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, την περασμένη αγωνιστική. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Συλαϊδόπουλο να κάθεται στον πάγκο στο Βικελίδης, ως υπηρεσιακός.

Το Άρης – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 3HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Οι τελευταίες δηλώσεις Μπόλονι:

«Πολύ δύσκολη μέρα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο που θέλαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα δεν πήγε όπως θέλαμε. Κατά το δεύτερο είχαμε 10 λεπτά πολύ δύσκολα, που οι αντίπαλοι έκαναν τη διαφορά και αυτό ήταν εις βάρος μας. 

Άρης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ήταν ατυχία το πέναλτι. Θα μπορούσαμε να είχαμε βελτιώσει τα πράγματα. Ηττηθήκαμε, είναι πράγματα που θέλουμε να λάβουμε υπόψιν για την νεα αγωνιστική περίοδο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News