Άρης - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ηρακλής - Παναθηναϊκός 59-81 (Highlights/vid)

Για το «7 στα 7» επί Βόβορα ο Παναθηναϊκός.

Άρης και Παναθηναϊκός συγκρούονται στην Θεσσαλονίκη στον 2ο αγώνα του πρώτου γύρου των playoffs της Basket League (19:30). Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα απέκτησε προβάδισμα έπειτα από την σαρωτική εμφάνιση της Κυριακής και το εμφατικό 109-79. Το τελικό σκορ μαρτυρά την διαφορά μεταξύ των ομάδων, αλλά και τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που έπιασαν οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού.

Επόμενος στόχος να τελειώσει την προημιτελική σειρά στο «Αλεξάνδρειο» και να πάει ξεκούραστος στο επόμενο εμπόδιο. Από την πλευρά του ο Άρης θα επιχειρήσει να επαναλάβει τον… άθλο της κανονικής διάρκειας όπου επικράτησε με 81-71, επιστρέφοντας από το -19. Πάντως, τόσο η εικόνα του πρώτου ματς, όσο και η παράδοση (12-2 στα πλέι οφ, 97-60 συνολικά) δεν είναι με το μέρος του.

Άρης – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Άρης – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στην νίκη της Κυριακής ήταν ο Πέιτον Σίβα. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την σταδιακή ανοδική πορεία του: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βρήκα χρόνο να βρω τα πατήματά μου και να είμαι ανταγωνιστικός και να βοηθήσω την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να βρω ρυθμό. Βρίσκω τον ρυθμό μου την κατάλληλη στιγμή με τα play-offs να έχουν ξεκινήσει. Είναι πολύ καλή η φιλοσοφία των προπονητών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News