Άρης - Παναιτωλικός Live Streaming | Superleague 2020/21

Άρης - Παναιτωλικός Live Streaming

Άρης – Παναιτωλικός Live Streaming

Άρης – Παναιτωλικός Live Streaming:

Με ξεκάθαρο φαβορί…

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει μόνο στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναιτωλικός θέλει βαθμό ή βαθμούς για να ενισχύσει την προσπάθειά του για παραμονή.

Άρης – Παναιτωλικός Live Streaming

Μπορεί ο Άρης να ηττήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με 2-1. Αλλά το αποτέλεσμα αυτό του δίνει την ελπίδα ανατροπής στον επαναληπτικό. Πλέον οι κίτρινοι επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα. Εδώ που φτάσαμε στόχος είναι η παραμονή στην 2η θέση, με τον Άρη να μετρά 42 βαθμούς.  Η νίκη του Άρη με προβάδισμα στο σκορ από το ημίχρονο έχει απόδοση 2.10.

Οι θεσσαλονικείς  προέρχονται στο πρωτάθλημα από την εμφατική νίκη με σκορ 2-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Συνολικά στη τελευταία πεντάδα αγώνων στο πρωτάθλημα ο Άρης έχει τρεις νίκες και δύο ήττες. Παναθηναϊκός Ειδήσεις

Άρης – Παναιτωλικός Live Streaming

Ο Παναιτωλικός από τη πλευρά του δυσκολεύεται τρομερά να συγκεντρώσει βαθμούς και δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια μετρά 1 νίκη (αρχές Ιανουαρίου με τον ΟΦΗ) 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Βέβαια με τις προσθήκες παικτών όπως ο Μπαρμπόσα και ο Καρέλης ο Τραιανός Δέλλας αισιοδοξεί ότι θα αλλάξει την εικόνα και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Αν ο Παναιτωλικός αποσπάσει ισοπαλία από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη έχει απόδοση 4.55.

Η ομάδα του Αγρινίου είναι στην 12η θέση και μόλις στο +2 από την Λαμία που είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με ανατροπή από τον ΠΑΣ (1-2).

Στο ματς του πρώτου γύρου ο Άρης νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στην έδρα του, ενώ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες και ένα ματς ήρθε ισόπαλο! Live Streaming

Άρης – Παναιτωλικός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Άρης – Παναιτωλικός

Άρης – Παναιτωλικός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News