ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Aris - Panaitolikos

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming:

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League ξεκινάει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται τον τρόπο που θα δημιουργήσουν σερί νικών, ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στήσουν αγωνιστικές παγίδες στους γηπεδούχους.

Aris – Panaitolikos Live Streaming

Ο Άρης την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες. Πλέον συμπλήρωσε 4 σερί ματς αήττητος με (3 νίκες και 1 ισοπαλία). Η ομάδα του Άκη Μάντζιου εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 37’ και με σκορερ τον Γιακούμπ Μπράμπετς πήρε το «τρίποντο» επί της Λαμίας.

«Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης, είναι σημαντικοί για να ξεπεράσουμε το άγχος που νιώθουμε. Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο και μας βοήθησε η αποβολή του αντιπάλου. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι μ’ ένα δεύτερο γκολ για να ήμασταν πιο ήρεμοι στο τέλος. Μόνο με αποτελέσματα και νίκες. Έτσι λύνονται τα πόδια των παικτών», δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Το ζητούμενο για τον Άρη είναι να επανεμφανίσει την περυσινή σταθερότητα, αφού στο τελευταίο χρονικά εντός έδρας παιχνίδι του «κόλλησε» στο 0-0 με τον Απόλλωνα.super league Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναιτωλικός παραμένει μια ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου εμφάνισε το κακό της πρόσωπο και ηττήθηκε μέσα στο Αγρίνιο από τον ΟΦΗ (1-2). Επανεμφανίστηκαν αρκετά προβλήματα σε άμυνα, ενώ επιθετικά οι παίκτες ήταν ασύνδετοι και τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην οργανωμένη άμυνα των Κρητικών. Ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε 4 σερί ματς χωρίς νίκη με 3 ήττες και μια ισοπαλία.

 Ο Αναστασίου υποσχέθηκε δουλειά και άμεση βελτίωση, λέγοντας: «Δεν έχουμε ηρεμία σαν ομάδα στο παιχνίδι μας δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Όταν ανεβαίνουν οι ταχύτητες δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε και να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Θέλουμε δουλειά ακόμη. Κάνουμε κάποιες πράγματα σωστά, αλλά χωρίς μεγάλη διάρκεια. Πρέπει να αποβάλλουμε αυτό τον φόβο, το φάρμακο είναι η δουλειά και η αυτοσυγκέντρωση».

Το παρελθόν δείχνει ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Την τελευταία τριετία ο Αρης μετράει μια νίκη (2-0), μια ήττα (1-2), ενώ ένα ματς (πέρυσι) έμενε στο 0-0.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News