ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδας 2020/21

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Aris – Olympiakos Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Άρης – Ολυμπιακός: Φαβορί οι Πειραιώτες, να σπάσουν την κακή παράδοση θέλουν οι «κίτρινοι»!

Με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να αφήνει ορθάνοιχτη την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας Άρης και Ολυμπιακός αναμετρώνται στον επαναληπτικό αγώνα του «Κλ. Βικελίδης» (4/3, 20.00).

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Με καλή ψυχολογία καθώς προέρχεται από την εύκολη νίκη επί του Ατρόμητου (3-0) στο πρωτάθλημα οδηγείται στον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Άρης. Οι κίτρινοι έχουν βέβαια ντεζαβαντάζ την ήττα 2-1 στο «Καραϊσκάκη». Αλλά η αυτοπεποίθηση και η πίστη τους για την ανατροπή βρίσκονται στα ύψη.

Άλλωστε η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τους ερυθρόλευκους στο Καραϊσκάκη (1-1) ότι μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια. Η νίκη του Άρη απέναντι στους Πειραιώτες προσφέρεται στο 3.55.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του «πλήρωσε» τη νίκη στον Βόλο (2-1) με τον σοβαρό τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτό είναι ένα γεγονός που σόκαρε την ομάδα, ειδικά ενόψει των αγώνων με την Άρσεναλ για το Γιουρόπα Λιγκ.Παναθηναϊκός Νέα

Aris – Olympiakos Live Streaming

Οι ερυθρόλευκοι όμως έχουν στόχο στα εγχώρια να επαναλάβουν το περσινό ντάμπλ και θέλουν να φύγουν αλώβητοι από τη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, παίρνοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει δύο φορές το τελευταίο μήνα τους κίτρινους και θα μπει υποψιασμένος… Η νίκη του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης» πληρώνει 2.03!

Πέρα από την ανατροπή ο Άρης αναζητά να σπάσει και μια τρομερά αρνητική παράδοση, καθώς έχει να νικήσει τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα ή Κύπελλο από το 2010! Στον αγώνα του φετινού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με σκορ 1-2.

Τέλος, η πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά του κυπέλλου με οποιονδήποτε τρόπο (90λεπτο, παράταση ή πέναλτι) προσφέρει στοιχηματικά 4.50! Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/Hhb8sDbY

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News