Αρης - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/9)

Αρης - Ολυμπιακος Live Streaming 18-9

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Aris – Olympiacos Live Streaming: Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00) στο ματς που ξεχωρίζει από την 5η αγωνιστική της Super League.

Πρεμιέρα στον πάγκο των «κίτρινων» θα κάνει ο Άλαν Πάρντιου. Ο 61χρονος τεχνικός από τις πρώτες ώρες δείχνει πως θα γίνει το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια καθώς ήδη άλλαξε βασικά πράγματα στην καθημερινότητα της ομάδας.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση για εμένα . Θέλω επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και δουλειά στο 100% από όλους . Ενα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις δικές μου ομάδες είναι ότι οι παίκτες βάζουν την καρδιά τους στο γήπεδο και τα δίνουν όλα για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και μαζί, όλοι θα τηρείτε τους κανόνες της ομάδας με αφοσίωση», ήταν τα πρώτα λόγια του Πάρντιου.

Σχετικά με την ενδεκάδα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις, καθώς δεν είχε χρόνο να δοκιμάσει πολλά πράγματα. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες πλην του τιμωρημένου Ματέο Γκαρσία. Από εκεί και πέρα η λογική λέει πως ο ίδιος δεν θα «διαταράξει» τον κορμό που είχε προλάβει να χτίσει ο Τόλης Τερζής.Super League Ελλάδα Live Streaming

Πολλές μεταγραφές, αγωνιστικά ουσία μηδέν

Στον Ολυμπιακό το πρόγραμμα μεσοβδόμαδα περιελάβανε πολλές μεταγραφές και… λίγο ποδόσφαιρο. Η εβδομάδα ουσιαστικά κύλησε σε ρυθμούς Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να αποτελεί το νέο «μπαμ». Και να ξανασμίγει με τον Μαρτσέλο ύστερα από την κοινή θητεία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, στο ρόστερ προστέθηκε ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ, Σεντρίκ Μπακαμπού. Αλλά και ο 26χρονος μέσος, Ντιαντιέ Σαμασεκού ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ. Στους Πειραιώτες επέστρεψε ξανά ο Παϊτίμ Κασάμι, ενώ όλα δείχνουν πως κοντά στην επιστροφή είναι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να ψάχνουν και για έναν γκολκίπερ. Παίζει αρκετά το όνομα του ελεύθερου Πασχαλάκη.

Το μεταγραφικό ρεσιτάλ «σκέπασε» κάπως τη νέα κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ (0-3) στο «Καραϊσκάκη». Το αποτέλεσμα αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο «Βικελίδης» με τον Κάρλος Κορμπεράν να ψάχνει τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας του.

Την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα «γκέλαρε» με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στο Βόλο. Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τους τραυματισμούς και την κόπωση έχει δύσκολο έργο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει «χημεία» μεταξύ των παικτών του. Έτσι και πάλι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού μοιάζει με γρίφο…

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Ανακοινώθηκε ο Ετεμπό

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι ο Πίτερ Ετέμπο με την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ανακοιώνει και επίσημα την απόκτησή του. Ο Νιγηριανός θα αγωνιστεί για το προσεχές έτος στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης με τη μορφή του δανεισμού από την Στόουκ. Βέβαια, λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Νιγηρίας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του μήνα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Oghenekaro Peter Etebo, όπως είναι το πλήρες όνομά του, για τον επόμενο χρόνο. Γεννήθηκε στην πόλη Γουάρι της Νιγηρίας στις 9 Νοεμβρίου 1995. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Warri Wolves, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, δεν πέρασαν απαρατήρητες από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η Feirense ήταν αυτή που τον έφερε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2016 με τον Etebo να συμβάλει στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Ακολούθησε μια ακόμη εξαιρετική σεζόν για τη Feirense. Στη μέση της τρίτης του σεζόν δόθηκε δανεικός στην ισπανική Las Palmas. Έπειτα από 52 συμμετοχές (9 γκολ και 5 ασίστ) με τη Feirense και μετά από 14 συμμετοχές σε μισή σεζόν στη La Liga, ο Peter Etebo ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το καλοκαίρι του 2018 πολλές ομάδες της Premier League και της Championship εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Etebo, ο οποίος επέλεξε την Stoke City.

Η πρώτη του σεζόν στην Αγγλία ήταν πολύ θετική. Όμως η αλλαγή προπονητή στην Stoke City στη δεύτερη σεζόν άλλαξε και τα δεδομένα για τον Νιγηριανό μέσο, ο οποίος δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην ισπανική Getafe τον Ιανουάριο του 2020.

Εντυπωσιακό βιογραφικό και ανυπομονησία

«Πενήντα μια συμμετοχές (2 γκολ) σε Championship και Κύπελλα Αγγλίας ήταν ο απολογισμός του με τη φανέλα της Stoke City πριν αναχωρήσει για την Ισπανία. Εκεί αγωνίστηκε 11 φορές (1 γκολ) και επέστρεψε στην Αγγλία στο τέλος της σεζόν.

Η αρχή της επόμενης χρονιάς τον βρήκε εκ νέου δανεικό αυτή τη φορά στην Τουρκία για λογαριασμό της Galatasaray, όπου κατέγραψε 29 συμμετοχές, ενώ έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος, με τη Galatasaray να χάνει τον τίτλο στην ισοβαθμία από την Besiktas (λόγω διαφοράς τερμάτων).

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Watford, η οποία μόλις είχε επιστρέψει στην Premier League. Ο Etebo τα τελευταία χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Νιγηρίας. Αγωνίστηκε σε σημαντικές διοργανώσεις εθνικών ομάδων και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 44 συμμετοχές (3 γκολ). Από σήμερα ο Oghenekaro Peter Etebo ανήκει στην οικογένεια του Άρη!»Αρης Live Streaming

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Ανέλαβε την ευθύνη ο Κορμπεράν

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Φράιμπουργκ στάθηκε στο ότι η ομάδα του ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Αλλά και στην υποστήριξη του κόσμου. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν κατώτεροι. Στις μονομαχίες, στη πίεση, στη στημένες φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά ο αντίπαλος μας ξεπερνούσε και κάθε φορά είχε μία ευκαιρία για γκολ.

Δεν δούλεψε τίποτα καλά σήμερα. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά την ευθύνη την έχει ο προπονητής και πρέπει να βρει λύσεις. Πρέπει να αναλύσουμε τις ήττες μας για να φτιάξουμε τα όσα πρέπει για να δούμε αν έχουμε ελπίδα πρόκρισης.

Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στην ήττα. Μας απασχολεί η απογοήτευση των οπαδών μας που ήταν εκπληκτικοί σήμερα και εμείς δεν καταφέραμε να το ανταποδώσουμε στο γήπεδο».Ολυμπιακος Live Streaming

Είπε αλήθειες ο Γιαν Εμβιλά μετά το ματς

Να αλλάξει τελείως νοοτροπία πρέπει ο Ολυμπιακός, όπως είπε ο Γιαν Εμβιλά μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Νομίζω σήμερα δεν δείξαμε αποφασιστικότητα που πρέπει να έχεις σε τέτοια ματς. Πρέπει να έχεις περισσότερο από τα ματς του πρωταθλήματος. Πρέπει η αποφασιστικότητα να είναι μεγαλύτερη και από την επιθυμία και αυτό να το αποδεικνύεις. Σήμερα δεν το κάναμε αυτό. Δεν μπορείς να παίζεις τέτοια ματς αν δεν είσαι αποφασισμένος να κάνεις τα πάντα. Αυτό πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να πάμε καλύτερα. Αυτό που παρουσιάσαμε απόψε δεν αξίζει καθόλου στον Ολυμπιακό και ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας»

Πως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση: «Πρέπει να αλλάξει τελείως η νοοτροπία μας. Πρέπει να αισθάνεσαι λες και μπαίνεις σε πόλεμο. Δυσκολευόμαστε στο πρωτάθλημα, πόσο μάλλον στην Ευρώπη που το επίπεδο είναι πιο ψηλό είναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποφασιστικοί.»

Αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί: «Φυσικά και μπορούμε, έχουμε 4 ματς μπροστά μας. Έχουμε όλες τις πιθανότητες. Πρέπει να αλλάξουμε και να αντιδράσουμε και να πάρουμε όλους τους υπόλοιπους βαθμούς στο γήπεδό μας και να παλέψουμε και εκτός έδρας. Μπορούνε να αλλάξουν τα πάντα».

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

shorturl.at/doY67

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News