ΑΡΗΣ - ΟΦΗ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΑΡΗΣ - ΟΦΗ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ Live Streaming:

Άρης – ΟΦΗ: Από την Ευρώπη ως τη σωτηρία!

Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας (14/3, 19:00).

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ Ζωντανά

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η πορεία των Άρη και ΟΦΗ τη τρέχουσα σεζόν, με τους κίτρινους να πραγματοποιούν μία από τις καλύτερες πορείες της ιστορίας τους και τους Κρητικούς να έχουν μπλέξει στην υπόθεση παραμονή σε μια χρονιά που ξεκίνησαν με στόχο την Ευρώπη.

Ο Άρης βρίσκεται στην 2η θέση από κοινού με την ΑΕΚ έχοντας 58 βαθμούς. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προέρχεται από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης όπου έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη σε ένα ματς που είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το 86ο λεπτό, αλλά έφυγε από την Τούμπα με το 2-2. Η νίκη του Άρη που θα συνδυαστεί με τρία τουλάχιστον συνολικά στο παιχνίδι με τους Κρητικούς έχει απόδοση (1 & over 2.5 γκολ), έχει απόδοση 2.20. Παναθηναϊκός Νέα

Aris – Ofi Live Streaming

Ο ΟΦΗ από τη δική του πλευρά είδε το τελευταίο δίμηνο τα πάντα να πηγαίνουν στραβά κι ανάποδα. Οι Κρητικοί μέτρησαν 9 συνεχόμενες ήττες και αυτό είχε ως  φυσιολογική εξέλιξη να βυθιστούν στον βαθμολογικό πίνακα. Συγκεκριμένα, ο τελευταίος πόντος του ΟΦΗ είχε κατακτηθεί στις 10 Ιανουαρίου στο Περιστέρι στο 0-0 με τον Ατρόμητο!

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Κρητικοί χώρισαν τους δρόμους τους με τον Γιώργο Σίμο και τα ηνία για το κρίσιμο τελευταίο διάστημα ανάλαβε ο πολύπειρος Νίκος Νιόπλιας. Ο ΟΦΗ είναι πλέον στην 13η και προτελευταία θέση στους 19 βαθμούς τη στιγμή που η ουραγός Λάρισα έχει 16 πόντους και είναι δεδομένο ότι θα πάει στο «Κλ. Βικελίδης» για ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ανάσα και δύναμη για τη διαδικασία των πλέι άουτ. Η νίκη των Κρητικών προσφέρεται στο 8.20 και το Χ2 στο 2.75. Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΟΦΗ

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/cVqFfQAV

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News