Αρης - ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/10)

Αρης - ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/10)

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming | Aris – OFI Live Streaming: Με την πλάτη στον τοίχο είναι Άρης και ΟΦΗ, οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή (20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι έχουν δει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις να ανοίγει… επικίνδυνα και καλούνται να αντιστρέψουν το κλίμα. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν μόλις μία νίκη και τρεις ήττες. Οι τρεις βαθμοί ήταν κόντρα στον Ιωνικό εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή, ενώ ηττήθηκαν από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Βόλο, δηλαδή από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Βέβαια αυτό δεν είναι ιδιαίτερα παρήγορο για τον Άλαν Πάρντιου. Ο Βρετανός προπονητής έχει βελτιώσει τη συνολική εικόνα της ομάδας, αλλά είναι εμφανές ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άρης έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του σε τακτικό επίπεδο, αλλά δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε βαθμό ή βαθμούς.

Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι κρίσιμος και τουλάχιστον ο Πάρντιου θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος, σε αντίθεση με τους Ντουκουρέ, Καμάτσο και Πάλμα που θα είναι εκτός. Οι δύο πρώτοι προέρχονται από τραυματισμό, ενώ ο τελευταίος είναι τιμωρημένος.Super League Ελλάδα Live Streaming

Με νέο προπονητή ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ γύρισε… σελίδα στις αρχές της εβδομάδας, όταν ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο 45χρονος Λιθουανός προπονητής ήρθε να διαδεχθεί τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος αποχώρησε από το σύλλογο την περασμένη εβδομάδα, πληρώνοντας το… μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από την Κηφισιά από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ είναι χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις μία νίκη έπειτα από εννέα αγωνιστικές και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από βαθμούς, ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταία θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Για τον αγώνα κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Νταμπράουσκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος είναι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού, όπως επίσης και τους Ντίκο, Νέιρα και Τσιλιανίδη που επίσης είναι τραυματίες. Αντίθετα, οι Μποζούκης και Αποστολάκης ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και συμμετείχαν στο πρόγραμμα, θέτοντας υποψηφιότητα για το «Κλεάνθης Βικελίδης».Αρης Live Streaming

Ο Νίκος Νιόπλιας αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΟΦΗ με ανάρτησή του στο Instagram. Διαβάστε τι ανέφερε το μήνυμά του.

«20 ολόκληρα χρόνια παίκτης και προπονητής, φορώντας τα ασπρόμαυρα. Έχω να θυμάμαι μόνο όμορφες στιγμές! Σας ευχαριστώ όλους».

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming: Το προφίλ του Νταμπράουσκας

O 45χρονος τεχνικός (γεννημένος στις 7/1/77) μετράει ήδη 11 τίτλους στην καριέρα του, με τελευταίο χρονικά το κύπελλο Κροατίας με την Hajduk Split τον προηγούμενο Μάιο.

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα (2020-21) και το Super Cup Βουλγαρίας με τη Ludogorets τον Ιούλιο του 2021, δύο πρωταθλήματα (2014-15, 2015-16), τρία κύπελλα (2014-15, 2015-16, 2016-17) και δύο Super Cup (2015-16, 2016-17) Λιθουανίας με τη Zalgiris Vilnius κι ένα κύπελλο Λετονίας με την Rigas FS τη σεζόν 2018-19.

Ο Valdas Dambrauskas έχει σημαντική εμπειρία και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συμμετείχε στους προκριματικούς γύρους του Champions League με τη Ludogorets και τη Zalgiris Vilnius, στη φάση των ομίλων του Europa League με τη Ludogorets και στα προκριματικά με τις Rigas FC και FKEkranas, αλλά και τη φετινή σεζόν στο Conference League με τη Hjduk Split.

Επίσης έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κροάτικης Gorica. Έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής στην Κ19 και την Κ17 της Εθνικής Λιθουανίας, ενώ στην αρχή της καριέρας του ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής της Manchester United, της Fulham και της Brentford.ΟΦΗ Live Streaming

Απογοητευμένος από την τελευταία ήττα ο Ετέμπο

Την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Νιγηριανός μέσος του Άρη, Πίτερ Ετέμπο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Δεν είμαι απογοητευμένος μόνο εγώ με το αποτέλεσμα, είναι όλη η ομάδα, όλος ο κόσμος του Άρη», είπε χαρακτηριστικά ο χαφ των «κίτρινων». «Δεν έπρεπε να χάσουμε, μας πειράζει ο τρόπος που χάσαμε, ήταν σημαντικό να παίρναμε τον βαθμό γιατί θα μας έδινε δύναμη για τη συνέχεια.

Μέσα στην εβδομάδα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και το προπονητικό σταφ της ομάδας θα κάνει το καλύτερο για να πάρουμε ότι αξίζουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις Πάρντιου: «Είμαι τρομερά απογοητευμένος τόσο για την προσπάθεια των παικτών όσο και για το αποτέλεσμα. Η απόδοσή μας ήταν πραγματικά καλή αλλά για πολλοστή φορά δίνουμε μια στατική φάση στον αντίπαλο ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε απομακρύνει την μπάλα και να αποφύγουμε τη φάση. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν κλωτσιά στο δόντι».

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming: Τιμωρήθηκε ο Ζερβίνιο

Δύο αγωνιστικές επέβαλε στον Ζερβινιό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Ο Ιβοριανός επιθετικός είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Έχοντας κάνει χειρονομία προς τους οπαδούς των «πράσινων». Θυμίζουμε ότι τιμωρημένος είναι και ο Λουίς Πάλμα, μετά την αποβολή στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, ο Ραφαέλ Καμάτσο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των τελευταίων προπονήσεων. Ο Σεϊκ Ντουκουρέ από την πλευρά του να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Με τον Μεντί Ζερκάν να έχει έτσι και αλλιώς αποχωρήσει από τον ΟΦΗ εδώ και καιρό, απέμενε μόνο το τυπικό σκέλος της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάτι το οποίο λύθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/10), με την κρητική ΠΑΕ να ενημερώνει για αυτό και παράλληλα να εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια.

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News