Αρης - Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (11/8)

Αρης - Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming

Αρης – Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming | Aris – Maccabi Tel Aviv Live Streaming: Όλα για όλα είναι έτοιμος να τα παίξει ο Άρης απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00). Μετά την ήττα με σκορ 2-0 στο Ισραήλ, οι «κίτρινοι» θέλουν να κάνουν την ανατροπή με σύμμαχο το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να πάρουν το εισιτήριο για τα play offs Europa Conference League.

Ο Χερμάν Μπούργος προβληματίζεται για τα πρόσωπα που θα παρατάξει στην ενδεκάδα της ομάδας του. Ο Αργεντινός τεχνικός βλέποντας τους παίκτες του να είναι πιο πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης στο πρώτο παιχνίδι, σε συνδυασμό με το ρίσκο που πρέπει να πάρει για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, «πονοκεφαλιάζει» για 2-3 θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Όλα δείχνουν πάντως πως ο Μάνου Γκαρθία θα πάρει φανέλα βασικού και από εκεί και πέρα στην αμυντική γραμμή θα ξεκινήσει ο Οντουμπάγιο, με τους Ντιόπ και Νταμπό να διεκδικούν θέση στον άξονα. Τέλος, το επιθετικό πλάνο του Άρη θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τη χρησιμοποίηση ενός εκ των Πάλμα ή Καμάτσο, που «παλεύουν» να πάρουν τη θέση του Μαντσίνι στην ενδεκάδα.

«Είναι μόλις το πρώτο ημίχρονο. Είμαι ήρεμος με την ομάδα, θα προετοιμαστούμε για το δεύτερο ημίχρονο που έρχεται. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε 7-8 ευκαιρίες. Αυτός είναι ο τρόπος», ήταν τα λόγια του Μπούργος, που δεν θέλει με τίποτα να δει τους παίκτες του να εγκαταλείπουν την προσπάθεια

Αρης – Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming: Από νωρίς και χωρίς προβλήματα η Μακάμπι

Η αποστολή της Μακάμπι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την περασμένη Δευτέρα και χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ για τη μίνι προετοιμασία της. Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και να αναχωρήσουν για την Ελλάδα μία μέρα νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Το ευχάριστο πάντως για τον Βλάνταν Ίβιτς είναι πως δεν αντιμετωπίζει απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και το μοναδικό ερωτηματικό σχετικά με την 11άδα έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Εράν Ζάχαβι, ο οποίος βέβαια αν και ανέτοιμος με την είσοδό του στο πρώτο παιχνίδι ως αλλαγή κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 84ο λεπτό, ενώ υπενθυμίζεται πως το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Γιοβάνοβιτς.

Κάλεσμα της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης στον κόσμο

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, εφιστά την προσοχή των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού του Conference League, επισημαίνοντας την έγκαιρη προσέλευση τους στο γήπεδο αλλά και την στήριξη της ομάδας αποκλειστικά με τη φωνή τους. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ Άρης καλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν το συντομότερο για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Επίσης η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:00) πριν από τη σέντρα του αγώνα (21:00)

– Συνιστούμε όπως φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση και είσοδο στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΥΡΣΟΙ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΛΕΪΖΕΡ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

– Στηρίζουμε την ομάδα μας με όλη την ένταση της φωνής μας και με τον παλμό μας. Όπως ξέρουμε. Όλοι μαζί θα αναγκάσουμε, ξανά, την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο του Κλεάνθης Βικελίδης και των Αρειανών.

Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή και την μεγάλη πρόκριση. Στο αυριανό ραντεβού με την ευρωπαϊκή μας ιστορία δεν περισσεύει κανείς. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Αρης – Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming: «Παίρνω όλη την ευθύνη»

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για τη ρεβάνς του Άρη με τη Μακάμπι και κράτησε για μία ακόμα φορά κλειστά τα χαρτιά του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

Την προετοιμασία της ομάδας: «Είμαστε πολύ καλά, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι».

Όσα πρέπει να αλλάξει ο Άρης, σε σχέση με το πρώτο ματς: «Πρέπει να κερδίσουμε. Θα πρέπει τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς, να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Αυτό είναι το πρωταρχικό».

Για τα λάθη του Άρη στο πρώτο ματς και πώς θα τα αντιμετωπίσει: «Για να έχουμε μία κατάλληλη εικόνα, πρέπει να δούμε τους τίτλους της Μακάμπι. 23 πρωταθλήματα, 23 Κύπελλα, έξι super cup. Παίζει συνεχόμενα στην Ευρώπη. Οπότε το όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να αποκλείσουμε μία τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να φτάσουμε και στο κατάλληλο επίπεδο».

Τον ρόλο που μπορεί να παίξει η έδρα του όπως και για την επικείμενη παρουσία του κόσμου στη σημερινή προπόνηση: «Είναι το ιδανικό, αυτό που θα γίνει αύριο. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός».

Αν εξαρτάται από τον Άρη ή τη Μακάμπι η αυριανή πρόκριση: «Από εμάς…».

Το ενδεχόμενο αλλαγών: «Θα το δούμε αύριο…».

Τη διαχείριση του αγώνα: «Από το πρώτο λεπτό, θα βγούμε για να κερδίσουμε».

Για τον τομέα της ψυχολογίας και αν είπε κάτι στους ποδοσφαιριστές: «Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος».

Δεν νιώθει πίεση για το ματς: «Αντιθέτως, όλη η πίεση είναι δική μου, τη νιώθω δική μου ώστε να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου».

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω κάτι. Θα τα δείτε όλα αύριο».

Αρης – Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming | Links:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News