Αρης - Λεβαδειακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (21/8)

Αρης-Λεβαδειακος Live Streaming

Αρης – Λεβαδειακος Live Streaming | Aris – Levadiakos Live Streaming: Άρης και Λεβαδειακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League στο Κλεάνθης Βικελίδης (Κυριακή 20:30). Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχος στο φετινό «μαραθώνιο» και το μεταξύ τους ματς λόγω πρεμιέρας κρύβει κινδύνους κυρίως για το φαβορί.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκινάνε τις υποχρεώσεις του εντός έδρας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το «τρίποντο». Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ολοκλήρωσε άδοξα τις φετινές της ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με αποκλεισμό στο Conference League απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βασικός της στόχος είναι να διεκδικήσει εκ νέου την έξοδό της στην Ευρώπη και παράλληλα πρωταγωνιστήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι άνθρωποι του Άρη ευελπιστούν ότι φέτος μπορούν να γίνουν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Θεόδωρος Καρυπίδης, τοποθέτησε ψηλά τον πήχη, λέγοντας:

«Μας ενδιαφέρουν και οι δύο στόχοι στην Ελλάδα. Και θα τους διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Με πίστη, υπομονή και επιμονή. Και φυσικά με την βοήθεια των φιλάθλων μας, τους οποίους θέλουμε κοντά μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο καθένας από το πόστο του να στηρίξει την προσπάθεια. Στην πρεμιέρα της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό είναι αυτονόητοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη». Super League Live Streaming

«Πλούσιες» μεταγραφές και υψηλοί στόχοι

Μεταγραφικά η απώλεια του επιθετικού Καμαρά που μετακόμισε στον Ολυμπιακό καλύφθηκε από τον Τζαμαϊκανό, Αντρέ Γκρέι. Ο 31χρονος επιθετικός που ήρθε από την Γουότφορντ έδειξε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια την κλάση του και φέτος θα πρωταγωνιστήσεις στον πίνακα των σκόρερ. Σημαντικές και οι ενισχύσεις των Μανού Γκαρθία, Ζερβίνιο, Καμάτσο, Οντουμπάγιο, Νταμπό και Ντιόπ.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα σαλόνια της Super League μετά τη σεζόν 2018/19. Οι Βοιωτοί διατήρησαν στον πάγκο τους τον Ταουσιάνη Γιάννη, ο οποίος πέρυσι τους οδήγησε στην άνοδο. Βασικός στόχο είναι η σωτηρία και με δεδομένο ότι υπάρχουν τα play out άπαντες στην ομάδα φιλοδοξούν να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στην κανονική διάρκεια.

Στα πιο πρόσφατα φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 τον Ιωνικό, ηττήθηκε 2-0 από τη Λαμία και το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο.

Τη σεζόν 18/19 συναντήθηκαν τελευταία φορά οι δύο ομάδες. Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης επικράτησε 2-0 και στη Λιβαδειά οι Βοιωτοί νίκησαν 1-0. Τη σεζόν 2012/13 ο Λεβαδειακός έκανε ζημιά στην έδρα του Άρη και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (1-1).

Αρης – Λεβαδειακος Live Streaming: Μήνυμα τίτλων από Καρυπίδη

Με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Όλοι μας έχουμε την προσδοκία ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Και εύχομαι να είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών. Για τον Άρη μας πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να ανεβάσουμε φέτος τον πήχη. Να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Να “εξαργυρωθεί” η προσπάθεια, η πρόοδος και η εξέλιξη των προηγούμενων χρόνων. Πιστεύω ότι ωρίμασαν, πλέον, οι συνθήκες.

Θα πω ξανά ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του Άρη. Το οποίο είναι ικανό να ανταποκριθεί και να δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Μας ενδιαφέρουν και οι δύο στόχοι στην Ελλάδα. Και θα τους διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Με πίστη, υπομονή και επιμονή. Και φυσικά με την βοήθεια των φιλάθλων μας, τους οποίους θέλουμε κοντά μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα. Αλλά και μια υποχρέωση προς αυτήν: Ο καθένας από το πόστο του να στηρίξει την προσπάθεια μέχρι τέλους. Ιδιαίτερα στις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν στον “μαραθώνιο” του νέου πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό είναι αυτονόητοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει να γεμίσει. Και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες που κρύβει κάθε πρεμιέρα, ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Αρης – Λεβαδειακος Live Streaming: Με έδιωξε ο Μπούργος

Αν είναι κουραστικό να αλλάζεις ομάδες: «Προσωπικά όταν κλείνεις μια πενταετία στον Άρη και έχεις βρει την ηρεμία και έχεις δημιουργήσει το σπίτι σου, δεν το αλλάζεις. Δεν το περίμενα κιόλας η συμφωνία μας ήταν διαφορετική. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εκεί που προγραμματίζεις έρχονται άλλα σχέδια. Πλέον ανήκω στη Νίκη Βόλου, η ομάδα πρέπει να αλλάξει κατηγορία και να επιτευχθεί ο στόχος της».

Το ότι άλλαξε η συμφωνία: «Η συμφωνία που είχα ήταν για διετία. Απλώς έπρεπε να λήξει το συμβόλαιο και να το επεκτείνουμε στην πορεία. Περίμενα να μείνω, να τηρηθεί η συμφωνία, μιλήσαμε με τον κ. Καρυπίδη άλλα υπήρχε ένα μεγάλο εμπόδιο ονόματι Μπούργος».

Ο Χερμάν Μπούργος εισηγήθηκε την αποπομπή του: «Όταν μίλησα με τον κ. Καρυπίδη μου είπε πως δεν με υπολογίζει ο Μπούργος αλλά αν θες να μείνεις μην δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα αν δεν παίζεις. Του είπα αν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα και μου είπε όχι και ότι περισσότερα προβλήματα έλυσα. Ήξερα ότι θα έχω υποστηρικτικό ρόλο, και στο 90’ και στο 97’ να έμπαινα. Δε θα είχα πρόβλημα και ένα λεπτό να παίξω και στην κερκίδα να ήμουν μετράει το καλό του Άρη και όχι το δικό μου».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ματς με τη Μόλντε»

Για ποιο λόγο να μην τον ήθελε ο Μπούργος αφού αποδέχτηκε τον ρόλο του: «Αυτό δεν το κατάλαβα. Δεν ήρθαμε ποτέ σε αντιπαράθεση, δεν ειπώθηκαν πράγματα, δεν έγινε τίποτα σε κανένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ήταν θέμα του Μπούργος. Είναι άλλοι που πρέπει να ενημερώσουν τον προπονητή τι έχει προσφέρει ο Δεληζήσης στον Άρη.

Η πικρία μου είναι ότι από την αρχή ας έλεγαν ότι ευχαριστούμε για την προσφορά σου και καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Γιατί είχα κι άλλες προτάσεις και τις απέρριψα όλες γιατί περίμενα τον Άρη και ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στο Βικελίδης. Και στη Νίκη Βόλου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να ανεβεί. Αλλά και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα κλείσω την καριέρα μου στον Άρη. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές στον Άρη και όταν βιώνεις την αγάπη του κόσμου και στο δείχνει έμπρακτα κάθε μέρα που περνάει, τότε θα έπρεπε να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη».

Ποιο ματς δεν θα ξεχάσει: «Με τη Μόλντε. Δεν είχε καλό τέλος αλλά κρατάω την προσπάθεια. Ακόμα και στο 3-1 είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και το 5-1. Όπως και το 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ με μια φανταστική ατμόσφαιρα. Και με την ΑΕΚ φέτος που έγινε η ανατροπή. Είμαι πολύ γεμάτος και δε θέλω να πω αντίο γιατί θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη. Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι δε θα μπω στο Βικελίδης να χειροκροτήσω αυτόν τον κόσμο που με αγάπησε και τον αγάπησα τόσο πολύ».

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/21_8_2022_20_30_aris_levadiakos/47-1-0-26821

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News