Αρης - Λαμια Live Streaming | Aris - Lamia

Αρης - Λαμια Live Streaming

Αρης – Λαμια Live Streaming

Αρης – Λαμια Live Streaming:

Το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα μεταξύ τους παιχνίδια θα δώσουν την Πέμπτη (21:30) Άρης και Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης», στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Aris – Lamia Live Streaming

Στη συνέχεια ακολουθεί το παιχνίδι για το πρωτάθλημα την Κυριακή (23/01, 15:30) και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Ενώ το τελευταίο κατά σειρά ματς θα είναι ο επαναληπτικός στο «Αθανάσιος Διάκος» την Πέμπτη (25/01).

Ο Άρης έχει εκκινήσει το 2022 με… σβηστές μηχανές. Στο τελευταίο του παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, αφήνοντας ακόμη δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα. Το αποτέλεσμα έφερε γκρίνια στις τάξεις της ομάδας, με τον πρόεδρο Θοδωρή Καρυπίδη να μιλάει με πολύ σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον ο Άρης αγνοεί το γκολ μέχρι στιγμής το 2022, αφού πριν από το 0-0 του Σαββάτου, ηττήθηκε 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Για να λύσει, λοιπόν, το επιθετικό πρόβλημα και με δεδομένη την απουσία του Καμαρά (είναι στο Κόπα Άφρικα), ο Μάντζιος περιμένει την επιστροφή του Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός επιθετικός προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες και οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή είναι αρκετές.Super League Live Streaming

Αρης – Λαμια Live Streaming

Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στο αρχικό σχήμα ή θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, ανάλογα πάντα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης! Αυτό σημαίνει ότι το βάρος στην επίθεση θα αναλάβει ένας εκ των Λόπεθ ή Μάνου. Ο τελευταίος δεν ήταν στην αποστολή του τελευταίου αγώνα, αλλά υπάρχουν ελπίδες να είναι στο Κύπελλο. Το πιο πιθανό σενάριο πάντως είναι να παίξει ο Ισπανός στην κορυφή της επίθεση, πλαισιωμένος στα άκρα από τους Μαντσίνι και Γκάμα!

Η Λαμία από την άλλη πλευρά, πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ιωνικό με 2-1 εντός έδρας. Η οποία ήταν και η τρίτη συνεχόμενη, μετά τις δύο που προηγήθηκαν για το Κύπελλο. Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα εν όψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι του Κυπέλλου και γενικότερα ο θεσμός δεν αποτελεί άλλωστε προτεραιότητα, αφού ο στόχος της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αναφορικά με την μεταξύ τους παράδοση, στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης μετράει δύο νίκες (3-1, 1-0). Ενώ ισάριθμα ματς σταμάτησαν στην ισοπαλία (0-0, 1-1).Live Streaming σουπερ λιγκα

Αρης – Λαμια Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – Λαμια

Αρης – Λαμια Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News