Αρης - Λαμια Live Streaming | Aris - Lamia

Αρης - Λαμια Live Streaming

Αρης – Λαμια Live Streaming

Αρης – Λαμια Live Streaming:

Πράξη δεύτερη για Άρη και Λαμία! Μετά το παιχνίδι της Πέμπτης για το θεσμό του Κυπέλλου, οι δύο ομάδες παίζουν και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (15:00) για το πρωτάθλημα.

Aris – Lamia Live Streaming

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα για να… ξορκίσουν το κάκιστο ποδαρικό που έχουν κάνει στο 2022. Μέχρι στιγμής έχουν δώσει τρία επίσημα παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα κι ένα για το Κύπελλο, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα χωρίς μάλιστα να πετύχουν γκολ!

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου έμειναν και πάλι σε… ρηχά νερά (0-0). Το ενθουσιώδες ξεκίνημα δεν είχε ανάλογη συνέχεια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το γκολ έχει γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοσή τους έπεσε κατά πολύ και μοιραία το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σε αυτό στάθηκε και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του: «Είχαμε καλές συνεργασίες, δημιουργήσαμε και βγάλαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε το γκολ. Νομίζω ότι και στο β’ ημίχρονο ήταν η ίδια η εικόνα, αλλά δεν τόσες ευκαιρίες και καλές συνεργασίες, όπως στο πρώτο. Η μπάλα φτάνει μέχρι την περιοχή. Από εκεί και πέρα, κάτι μας λείπει για να είμαστε πιο ουσιαστικοί σε αυτό που παρουσιάζουμε».Super League Live Streaming

Αρης – Λαμια Live Streaming

Ο Μάνος επέστρεψε από τον τραυματισμό του κι έπαιξε βασικός, αλλά ο Ιτούρμπε έμεινε και πάλι εκτός. Λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής απόψε, ανάλογα και με την εξέλιξη του ματς. Στο Κόπα Άφρικα απουσιάζει ο επιθετικός Καμαρά, απουσία που είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Στη Λαμία έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι μετά το 0-0 στον πρώτο προημιτελικό και πλέον βλέπουν με καλύτερο μάτι τον επαναληπτικό στο «Αθανάσιος Διάκος». Ωστόσο προέχει, το παιχνίδι του πρωταθλήματος και ο στόχος παραμένει ίδιος. Δηλαδή να φύγει η ομάδα με θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είπε μεταξύ άλλων: «Το αποτέλεσμα δίνει ενδιαφέρον στο δεύτερο ματς, όμως το Άρης παραμένει φαβορί. Απλά έχουμε και εμείς τις πιθανότητες να πετύχουμε κάτι καλό στην έδρα μας». Εκτός είναι ο επιθετικός Μανούσος και ο μέσος Γκέντσογλου, μπορεί να χρησιμοποιηθούν οι αμυντικοί Μαζουλουξής και Μαρτίνεθ.Live Streaming σουπερ λιγκα

Αρης – Λαμια Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – Λαμια

Αρης – Λαμια Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/23_1_2022_15_00_aris_lamia/47-1-0-25068

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News