Άρης - Κόλος Κοβαλίβκα Live Streaming: 17-9-2020 | Κανάλι

Άρης - Κόλος Κοβαλίβκα Live Streaming: Kolos Kovalivka | Europa League

Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα Live Streaming

Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα Live Streaming: Με φόντο το… άγνωστο, ο Αρης υποδέχεται απόψε την Κόλος Κοβαλίβκα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές μάχες για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης, με μεγάλες μάλιστα πιθανότητες πρόκρισης.

Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα στις 21:00 την άσημη, Κόλος Κοβαλίβκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρης έχει χρυσή ευαιρία για την πρόκριση. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ, οπότε στην έδρα του μπορεί αν πάρει την νίκη και την πρόκριση στην τρίτη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Σημαντικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο προπονητής του Αρη, Μίκαελ Ενινγκ, κράτησε μέχρι και την τελευταία στιγμή κρυφά τα… χαρτιά του για την 11άδα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο Γερμανός κλίνει σε ένα σχήμα 4-3-3 με τους Ματίγια, Τζέγκο και Σάσα στην μεσαία γραμμή, τους Γκάμα, Φετφατζίδη και Λόπεθ στην επίθεση και τους Γκανέα, Ντάτκοβιτς, Ροζ και Σάκιτς στην άμυνα.

Η ουκρανική ομάδα έρχεται για να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση καθώς όπως παραδέχθηκαν προπονητής και αρχηγός της στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Άρης είναι το φαβορί αλλά και εκείνοι σκοπεύουν να παλέψουν για το καλύτερο.

Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα Live Streaming: Η αποστολή… πρόκρισης του Άρη

Δίχως απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία για την αυριανή νοκ άουτ αναμέτρηση με την Κόλος Κοβαλίβκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00).

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής μετά την τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Εκτός 18άδας έμεινε μόνο ο τρίτος τερματοφύλακας, Έμαν.

Οι εκλεκτοί του Γερμανού τεχνικού είναι οι: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπεθ, Γιέγκο, Σάκιτς, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο, Μανσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα Live Streaming: Λινκς για να δείτε το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-8.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News