Αρης - Ιωνικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/10)

Αρης - Ιωνικος Live Streaming (15/10)

Αρης – Ιωνικος Live Streaming | Aris – Ionikos Live Streaming: Με την πλάτη στον τοίχο είναι Άρης και Ιωνικός εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30).

Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν κάκιστα και για τους δύο συλλόγους. Πλέον, αμφότεροι έχουν σημαντικό πρόβλημα και μόνο η νίκη θα μπορέσει να επαναφέρει την ηρεμία.Ο Άρης έχει δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα, τα οποία προκάλεσαν εκνευρισμό και γκρίνια στο εσωτερικό του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (0-2), αρχικά από τον Βόλο εκτός έδρας και στη συνέχεια από την ΑΕΚ μέσα στην έδρα του. Και δεν είναι τόσο το τελικό σκορ, όσο η εικόνα του συλλόγου, που έφερε έντονη ανησυχία. Ειδικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Άρης ήταν αποκαρδιωτικός και το 0-2 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι απουσίες των Μπράμπετς και Ντουκουρέ έχουν αποδιοργανώσει πλήρως τους «κίτρινους». Ο Άλαν Πάρντιου ψάχνει να βρει απαντήσεις. Η αποστολή του δε θα είναι εύκολη, αφού δεν υπάρχουν πολλές λύσεις που Θα επαναφέρουν την ισορροπία. Η προσθήκη του Ετεμπό στα χαφ είναι μία καλή επιλογή, όπως έχει δείξει ο Νιγηριανός στις προπονήσεις, όμως στερείται φυσικής κατάστασης. Μάλιστα, είναι αμφίβολο αν μπορεί να βγάλει όλο το 90λεπτο.

Η λογική λέει ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και θα χρησιμοποιηθεί για όσο αντέξει. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξει εκ νέου ο Ενκουλού δίπλα στον Φαμπιάνο. Ο Οντουμπάτζο θα επιστρέψει στο δεξί άκρο, αντί του Εμπακατά. SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Πιεσμένος όσο δεν πάει ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός είναι σε εξίσου δύσκολη θέση. Ενδεχομένως και σε ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με τον Άρη. Έπειτα από επτά αγωνιστικές, η ομάδα της Νεάπολης βρίσκεται κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη. Συγκεκριμένα έχει μόλις δύο βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πάντως στον τελευταίο του αγώνα με τη Λαμία εντός έδρας, ήταν καλύτερος και το τελικό 1-1 τον αδικεί. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, αλλά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ κόντρα στους Φθιώτες. Αμφίβολοι είναι οι Τσιγκρίνσκι και ο Μασάς.

Οι οπαδοί του Άρη επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, στέλνοντας σαφές μήνυνα στους παίκτες. «Συνέλθετε, δεν είναι εικόνα αυτή που δείχνει ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια, τιμήστε τη φανέλα, δείξτε πάθος και καρδιά. Εμείς σας στηρίζουμε, αλλά περιμένουμε και από εσάς προσπάθεια». Aρης Live Streaming

Αρης – Ιωνικος Live Streaming: Μίλησε για όλα ο Πάρντιου

Μπορεί η θητεία του Άγγλου τεχνικού να ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον Άρη, μετά τη μεγάλη νίκη-ανατροπή επί του Ολυμπιακού, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθησαν δύο σερί ήττες και η τελευταία μάλιστα με κάκιστη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Διαβάστε τα όσα είπε.

Την επίσκεψη των οπαδών: «Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δέχτηκα επίσκεψη οπαδών στα αποδυτήρια, για να μας ταρακουνήσουν και να μας ζητήσουν να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Τα όσα δεν λειτούργησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ερώτηση κανονικά θα έπρεπε να αντιστραφεί, ”τι είναι αυτό που κάναμε σωστά”, ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι για εμάς και τους οπαδούς, ιδιαίτερα με αυτή την καλή αρχή, ο κόσμος βοηθούσε πολύ. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα άσχημο γκολ και μετά κάναμε λάθος, δεν ήταν κάτι που σκεφτήκαμε για το παιχνίδι μας.

Ακούω κριτική για τους παίκτες μου, θεωρώ ότι δεν είναι 100% γιατί δεν διάλεξα τη σωστή εντεκάδα, δεν έκανα την ομάδα αρκετά συμπαγή γι’ αυτό το παιχνίδι. Διάλεξα μία ομάδα που δεν ήταν κατάλληλη, βρίσκομαι εδώ μόνο τέσσερις εβδομάδες, αυτή τη βδομάδα θα διαλέξω τη σωστή εντεκάδα για να είμαστε πιο συμπαγείς λύνοντας το πρόβλημα».

Προανήγγειλε αλλαγές ο Βρετανός τεχνικός

Αν αναμένονται πολλές αλλαγές στον Άρη: «Συλλογικά παίρνουμε την ευθύνη, παίρνω ατομικά την ευθύνη στον βαθμό που μου αναλογεί, πρέπει να ασκήσουμε δίκαιη κριτική στους παίκτες, να αντιστεκόμαστε και να μην δεχόμαστε αυτά τα γκολ. Είδαμε για παράδειγμα στο πώς αντέδρασε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πάντα δεχόμαστε πρώτοι το γκολ, στα δύο τελευταία δεν αντιδράσαμε σωστά. Όσον αφορά τον κόσμο κατανοώ ότι είχαμε μία κακή μέρα και δεν παίξαμε καλά, τον απογοητεύσαμε ενώ ήταν εκπληκτικός, δεν θα έρθουν τόσοι πολύ με τον Ιωνικό, εμείς πρέπει να είμαστε εκεί και να αποδείξουμε ότι αξίζει ο κόσμος να έρθει για να μας δει».

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό θέμα στην ομάδα: «Θέλω να σκοράρουμε πιο πολλά γκολ και να παίζουμε επιθετικά. Πρέπει να υπάρχει μία ομαλή εξέλιξη ώστε να είμαστε πιο συμπαγείς, να δεχόμαστε λιγότερα γκολ και να βάζουμε. Καταρχάς η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή ομάδα, έπαιξε καλύτερα από μας, πρέπει να θυμηθούμε ότι παίξαμε με τρεις σημαντικούς αντιπάλους (σ.σ Ολυμπιακό, Βόλο και ΑΕΚ), επιθετικές ομάδες που παράγουν ευκαιρίες».

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο ενόψει Ιωνικού: «Είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχει εκείνοι και εμείς, πρέπει να μας βλέπουν να παλεύουμε, θέλω να στείλω το μήνυμα ότι ξέρω επειδή ο Άρης είναι ο Θεός του πολέμου, εμείς θα μπούμε μαχητικά στο γήπεδο, να έρθουν οι φίλαθλοι για να δουν αυτόν τον Άρη».

Αρης – Ιωνικος Live Streaming: Ξεκινάμε την αντεπίθεσή μας

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Λαμία, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ιωνικού, που έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης. Διαβάστε τα όσα είπε.

Εάν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει ψυχολογικό πρόβλημα: «Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε μια διοίκηση που μας στηρίζει. Μας στήριξε πάρα πολύ και στις καλές και στις κακές μας εμφανίσεις και στα κακά αποτελέσματα.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε -και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου- ότι ο άνθρωπος που μας πληρώνει, ο άνθρωπος που έχει τα ηνία αυτής της ομάδας, θα μας στηρίξει μέχρι εκεί που ίσως δεν πάει άλλο. Άρα, είναι κάτι που μπορεί να μετριάσει λίγο το ψυχολογικό κομμάτι της πίεσης που μπορεί να έχουν οι παίκτες.

Είναι σίγουρο ότι υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα. Ωστόσο, νομίζω ότι δεν ήταν αυτό, το βασικό για εμάς ήταν ότι υπήρχαν παιδιά με ανομοιομορφία στη φυσική τους κατάσταση, κάτι για το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι μέσα σε δέκα μέρες. Αυτό νομίζω ότι το έχουμε αντιμετωπίσει πάρα πολύ καλά και ξεκινάμε την αντεπίθεσή μας. Το ψυχολογικό όντως υπάρχει, αλλά για τη συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι πρόβλημα. Θα το βρει, θα το λύσει».

Tο σύστημα άλλαξε λόγω Λαμίας ή σκέφτεται να το καθιερώσει: «Είναι παρά πολύ σημαντικό η ομάδα να μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο συστήματα, σε δύο σχηματισμούς. Εμείς πέρυσι αλλάξαμε στο εξάμηνο το 4-2-3-1 με το 3-5-2 και κάναμε νίκες. Θεωρώ ότι έτσι θα γίνει και τώρα αλλά αντίστροφα.

Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα να μπορεί να παίξει καλά δύο συστήματα. Βέβαια, το σύστημα δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Η τακτική είναι το βασικό κομμάτι για εμένα. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε και με τέσσερις και με τρεις αμυντικούς. Ναι, υπήρχε ρίσκο, γιατί είχαμε λίγες μέρες να το δουλέψουμε. Το δουλέψαμε και πέτυχε. Συνεχίζουμε».

«Υπάρχει πάθος και όρεξη για δουλειά»

Για το πόσο συνέβαλε το πάθος που έδειξε ο Ιωνικός στην καλή του την εμφάνιση: «Το βασικό γνώρισμα αυτής της ομάδας είναι αυτό που λέμε το μέταλλο, το DNA. Η ικανότητα που έχει να γίνει ”ένα” με τον κόσμο, στο γήπεδό της τουλάχιστον, αλλά και εκτός έδρας. Να μπορεί να παίξει πάρα πολύ δυνατά, να μπορεί να αναγκάσει τον αντίπαλο να χάσει.

Εάν αυτό το χάσει αυτή η ομάδα, νομίζω δεν είναι ο Ιωνικός, θα είναι κάτι άλλο. Δυστυχώς, για ένα χρονικό διάστημα το είχαμε χαμένο. Νομίζω το βρήκαμε, θα το βρούμε ακόμα περισσότερο. Αλλά ξέρετε, το ποδόσφαιρο αυτά κάνει. Οι ξένοι παίκτες ή οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από άλλες ομάδες θέλουν χρόνο να μπουν σ’ όλη αυτήν τη διαδικασία.

Γεννιέσαι με πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα, δεν μαθαίνεται. Θα το μάθουν λίγο παραπάνω, θα έχουν όρεξη λίγο παραπάνω να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Και θα το κάνουν. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι του πάθους και μας έλλειψε σε πάρα πολλά σημεία».

Αρης – Ιωνικος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News