Αρης - Ατρομητος Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | Κύπελλο 6-2-2020

Αρης - Ατρομητος Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | Κύπελλο

Αρης – Ατρομητος Live Streaming: Μετά την Τούμπα σήμερα το ενδιαφέρον πέφτει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί που ο Άρης υποδέχεται (19:00) τον Ατρόμητο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι κίτρινοι ελπίζοντας ότι δουν κατάμεστο το γήπεδό τους ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. Ο Ένινγκ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βέλεθ και Κόρχουτ που εξέτισαν την τιμωρία τους και είναι στην αποστολή και πιθανότατα και στην 11άδα του αγώνα.

Ο Ένινγκ στηρίζει πολλά στον Φετφατζίδη ο οποίος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Links για Αρης – Ατρομητος Live Streaming

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία τους τρία παιχνίδια. Ωστόσο οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα καλό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη και να… σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί. Έχουν σημαντικές απουσίες των Ρισβάνη, Γιακουμάκη και Μανούσου.

Οι εντολές του Παντελίδη; Ξεκάθαρες… προσοχή στην άμυνα για να διατηρηθεί το «μηδέν» στην άμυνα και εάν μπορέσουν οι παίκτες του να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Γκάμα: «Στόχος ένα θετικό αποτέλεσμα με Ατρόμητο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Άρη

Για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πανιώνιο και το γκολ που σημείωσε:

“Ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το καταφέραμε και παίξαμε καλά. Είμαι χαρούμενος και γω που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.”

Για τον αυριανό προημιτελικό με τον Ατρόμητο:

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι εξίσου δύσκολο. Η ομάδα έδειξε πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και διάθεση. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά την Πέμπτη. Βεβαίως υπάρχουν δύο παιχνίδια, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα την Πέμπτη και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε.”

Για το ότι ο κόσμος ζητάει το Κύπελλο:

“Ξέρω πόσο πολύ θέλει το κύπελλο ο κόσμος μας. Το βλέπουμ καθημερινά. Το θέλουμε και εμείς. Ελπίζω την Πέμπτη να γεμίσουν το γήπεδο και μαζί να κάνουμε την προσπάθεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και εν συνεχεία την πρόκριση.”

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch2.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News