ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming:

Άρης – Ατρόμητος: Ματς… παγίδα για τους κίτρινους!

Ο Άρης τίθεται αντιμέτωπος του Ατρόμητου στο «Κλ. Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σε ένα ματς που φαινομενικά έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον (28/2-15.00).

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live

Τόνωση αυτοπεποίθησης ήταν για τον Άρη το 1-1 στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η εντός έδρας γκέλα με τον Παναιτωλικό(0-0). Οι κίτρινοι είναι από κοινού με την ΑΕΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς και έχουν ένα +3 από τον 5ο Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει όχι απλά να νικήσει, αλλά να το πετύχει και με τις μικρότερες δυνατές απώλειες σε κούραση, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η νίκη του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο με προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο μέρος  έχει απόδοση 2.40.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ζωντανή μετάδοση

Βέβαια το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχασε το τρένο των πλέι οφ, δε σημαίνει ότι οι Περιστεριώτες πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη… Οι κυανόλευκοι των δυτικών προαστίων θέλουν αν κλείσουν όσο τον δυνατόν καλύτερα της σεζόν και ο επιπλέον λόγος που υπάρχει είναι οι τάσεις φυγής του μεγαλομετόχου Γιώργου Σπανού. Όχι ότι θα κριθεί από αυτό η παραμονή του στην ομάδα, όμως τα καλά αποτελέσματα πάντα παίζουν ρόλο.

«Ο Ατρόμητος δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Ο Άρης είναι καλά, έχει καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει την ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί κάτω από πίεση. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσουν από εδώ και πέρα κάτω από πίεση, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Ο Ατρόμητος μετά το «διπλό» στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ μέτρησε δύο ήττες (από Παναθηναϊκό και Απόλλωνα) και τη περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΛ. Η πιθανότητα να αποσπάσει η ομάδα του Περιστερίου τον βαθμό στο  «Κλ. Βικελίδης» πληρώνεται στο 3.75! Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/9w2G15Va

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News